0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
τι ζητάμε?Τα αυτονόητα!μια σοβαρότητα σε ότι αφορά την ημερομηνία...Γιατί μόνο αυτό έμεινε να δείξουν ότι μας σέβονται κάπως.Όλα τα άλλα τα κατάπιαμε και συμβιβαστήκαμε.Κακώς βέβαια αλλά τι να κάνεις!Αυτό όμως πάει πολύ...
Ας περιμένουμε μέχρι την επόμενη εβδομάδα για να μπουν τα πράγματα στη θέση τους. Πάντως, και αυτό που λένε στον ΑΣΕΠ δε στέκει, ότι δεν έχει συζητηθεί, γιατί δε γίνεται να μην έχει συζητηθεί και να θέλουν χρόνο να απαντήσουν στο υπουργείο. Στη φάση αυτή συζητούν πώς θα γίνει ο έλεγχος των αιτήσεων και αν μπορεί να γίνει μέσα σε ένα μήνα. Πάντως, για να μην τρελαινόμαστε, πρέπει να θυμηθούμε ότι η ύλη ανακοινώθηκε νωρίς. Τώρα, το γεγονός ότι κάποιοι (και συμπεριλαμβάνω και τον εαυτό μου) ξεκινήσαμε αργά με την ελπίδα ότι θα γίνει Φεβρουάριο είναι, εν μέρει, και δικό μας σφάλμα! Ας το σκεφτεί ο καθένας μας αυτό που λέω. Μη βιαστείτε να πείτε ότι έχουμε και άλλες υποχρεώσεις, γιατί και εγώ που το λέω έχω πάρα πολλές. Η ένστασή μου είναι ότι δεν πρέπει να αφήνουν τις εφημερίδες να μας εμπαίζουν. Η ημερομηνία πρέπει να ανακοινώνεται εγκαίρως.!
Αν κάποιος το είδε σοβαρά, εξαρχής, δε δικαιούται να λέει " δεν έχω βγάλει την ύλη".