0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Panayota στις Νοεμβρίου 17, 2008, 06:02:03 pmΚαλησπέρα! Μόλις με ενημέρωσαν ότι ο Ελεύθερος Τύπος έγραψε πως σύμφωνα με βάσιμες πληροφορίες απ'το υπουργείο ο ΑΣΕΠ θα γίνει 20-21 Δεκεμβρίου. Γνωρίζει κανείς κάτι σχετικό? Όλο και πυκνώνουν οι δημοσιεύσεις που μιλάνε για Δεκέμβρη και δε μ'αρέσει καθόλου.αν κοιταξεις τις προηγουμενες σελιδες αυτου του θεματος θα δεις οτι μονο για αυτο μιλαμε. ειναι πλεον σχεδον σιγουρο οποτε κανονισε το διαβασμα σου. το μονο που περιμενουμε ειναι ποτε θα φιλοτιμηθει ο ασεπ να το ανακοινωσει επισημα
Καλησπέρα! Μόλις με ενημέρωσαν ότι ο Ελεύθερος Τύπος έγραψε πως σύμφωνα με βάσιμες πληροφορίες απ'το υπουργείο ο ΑΣΕΠ θα γίνει 20-21 Δεκεμβρίου. Γνωρίζει κανείς κάτι σχετικό? Όλο και πυκνώνουν οι δημοσιεύσεις που μιλάνε για Δεκέμβρη και δε μ'αρέσει καθόλου.
Ξέρετε αν ισχύει ότι πρέπει να ανακοινωθεί η ημερομηνία, τουλάχιστον 40 μέρες νωρίτερα από τη διεξαγωγη του διαγωνισμού;
Eγώ σκέφτομαι σοβαρά να πάρω τον Παπαδάκη αύριο.
Παράθεση από: VIR στις Νοεμβρίου 17, 2008, 07:30:10 pmEγώ σκέφτομαι σοβαρά να πάρω τον Παπαδάκη αύριο.αχ ναι παρε τον
Εγώ προτείνω κάτι πιο ρεαλιστικό: να εγγραφούμε όλοι στην ένωση αδιορίστων εκπαιδευτικών, γιατί μόνο μέσω ενός συλλογικού οργάνου μπορούμε να έχουμε αντιπροσώπευση. Εγώ αυτό σκοπεύω να κάνω. Χρειάζονται πολλές συμμετοχές για να έχουν αυτοί οι άνθρωποι ισχυρή φωνή. Εγώ ενημερώθηκα για το τι χρειάζεται, αλλά καλύτερα ένα μέλος της ένωσης να ενημερώσει για τους σκοπούς της ένωσης και τον τρόπο εγγραφής. Για να πετύχουμε κάποια πράγματα χρειάζεται σοβαρότητα και όχι να βγαίνουμε στις τηλεοράσεις. Ελπίζω να υπόθηκε για αστείο, βέβαια.