0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μόλις κατάφερα να επικοινωνήσω με ΑΣΕΠ:ρώτησα πότε θα ανακοινωθεί η ημερομηνία και μου είπε η τηλεφωνήτρια "δεν γνωρίζω, να παρακολουθείτε το site μας". Μετά της λέω "...και όσον αφορά τα δημοσιεύματα για 20/12;" μου λέει "δεν μπορώ να ξέρω αν θα πέσουν μέσα" (!), "δηλαδή", της λέω, "δεν ισχύουν;" "ΟΧΙ" μου λέει.Τι συμπέρασμα βγάζετε;;; Ότι έχει διαταγή εκ των άνωθεν να μην ανακοινώσει κάτι πριν την επίσημη ανακοίνωση και συνεχίζουν να παίζουν την κολοκυθιά σπάζοντας τα νεύρα μας.
Μόλις κατάφερα να επικοινωνήσω με ΑΣΕΠ:ρώτησα πότε θα ανακοινωθεί η ημερομηνία και μου είπε η τηλεφωνήτρια "δεν γνωρίζω, να παρακολουθείτε το site μας". Μετά της λέω "...και όσον αφορά τα δημοσιεύματα για 20/12;" μου λέει "δεν μπορώ να ξέρω αν θα πέσουν μέσα" (!), "δηλαδή", της λέω, "δεν ισχύουν;" "ΟΧΙ" μου λέει.Τι συμπέρασμα βγάζετε;;;
Παράθεση από: morgan στις Νοεμβρίου 18, 2008, 01:04:56 pmΜόλις κατάφερα να επικοινωνήσω με ΑΣΕΠ:ρώτησα πότε θα ανακοινωθεί η ημερομηνία και μου είπε η τηλεφωνήτρια "δεν γνωρίζω, να παρακολουθείτε το site μας". Μετά της λέω "...και όσον αφορά τα δημοσιεύματα για 20/12;" μου λέει "δεν μπορώ να ξέρω αν θα πέσουν μέσα" (!), "δηλαδή", της λέω, "δεν ισχύουν;" "ΟΧΙ" μου λέει.Τι συμπέρασμα βγάζετε;;; ειναι απλα μια τηλεφωνητρια. το ασεπ εχει σκοπο να δωσουμε 20 δεκεμβρη. απο τη στιγμη που δεν εχει βγει επισημη ανακοινωση, νομιζεις οτι οι τηλεφωνητριες εχουν δικαιωμα να επιβεβαιωνουν ή να διαψευδουν τις εφημεριδες?κ βεβαια οχι
Παράθεση από: maryvas στις Νοεμβρίου 18, 2008, 01:12:32 pmΠαράθεση από: morgan στις Νοεμβρίου 18, 2008, 01:04:56 pmΜόλις κατάφερα να επικοινωνήσω με ΑΣΕΠ:ρώτησα πότε θα ανακοινωθεί η ημερομηνία και μου είπε η τηλεφωνήτρια "δεν γνωρίζω, να παρακολουθείτε το site μας". Μετά της λέω "...και όσον αφορά τα δημοσιεύματα για 20/12;" μου λέει "δεν μπορώ να ξέρω αν θα πέσουν μέσα" (!), "δηλαδή", της λέω, "δεν ισχύουν;" "ΟΧΙ" μου λέει.Τι συμπέρασμα βγάζετε;;; ειναι απλα μια τηλεφωνητρια. το ασεπ εχει σκοπο να δωσουμε 20 δεκεμβρη. απο τη στιγμη που δεν εχει βγει επισημη ανακοινωση, νομιζεις οτι οι τηλεφωνητριες εχουν δικαιωμα να επιβεβαιωνουν ή να διαψευδουν τις εφημεριδες?κ βεβαια οχιΣυμφωνώ απόλυτα μ' αυτό που λες αλλά με προβλημάτισε το "οχι" που μου είπε. Ουσιαστικά έτσι δεν διέψευσε τις εφημερίδες;;;
Τη δεύτερη φορά που ρώτησα το έκανα για να ψαρέψω. Θεώρησα, όπως και όλοι μας, ότι ξέρει αλλά δεν λέει. Θα μπορούσε να ξαναπεί "δεν ξέρω". Τέλοσπάντων, ας πράξει ο καθένας κατά το δοκούν. Όλοι να βοηθήσουμε προσπαθούμε με κπ τρόπο.