0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
δεν ειναι καινουριος. ισως ξερει κατι απο εγκυρες πηγες κ απλα να μη θελει να τις αποκαλυψει. (η ελπιδα πεθαινει παντα τελευταια)
Τηλ σήμερα το πρωί στις 8.32 στον ΑΣΕΠ.Ορίστε ο διάλογος των 30 δευτερολέπτων ανάμεσα σε μένα και την υπάλληλο.- (Εγώ) Ναι, καλημέρα. Ήθελα να σας ρωτήσω.- (Η υπάλληλος) Ναι.-Τα σενάρια περί διεξαγωγής του διαγωνισμού για την προκήρυξη 2Π στις 20 Δεκεμβρίου ισχύουν;-Είναι μία πιθανή ημερομηνία που τη συζητάμε.-Και πότε θα ανακοινωθεί, αν είναι να γίνει τότε;-Θα το μάθετε από τον Τύπο 15 μέρες νωρίτερα.-Δηλαδή εγώ πότε μπορώ να σας ξαναενοχλήσω για να σας ρωτήσω αν η ημερομηνία 20 Δεκέμβρη οριστικοποιήθηκε;-Όταν οριστικοποιηθεί, θα σας ανακοινωθεί από τον Τύπο.-Σας ευχαριστώ. Γεια σας.-Γεια σας.
Παράθεση από: bikini στις Νοεμβρίου 20, 2008, 09:41:16 amΤηλ σήμερα το πρωί στις 8.32 στον ΑΣΕΠ.Ορίστε ο διάλογος των 30 δευτερολέπτων ανάμεσα σε μένα και την υπάλληλο.- (Εγώ) Ναι, καλημέρα. Ήθελα να σας ρωτήσω.- (Η υπάλληλος) Ναι.-Τα σενάρια περί διεξαγωγής του διαγωνισμού για την προκήρυξη 2Π στις 20 Δεκεμβρίου ισχύουν;-Είναι μία πιθανή ημερομηνία που τη συζητάμε.-Και πότε θα ανακοινωθεί, αν είναι να γίνει τότε;-Θα το μάθετε από τον Τύπο 15 μέρες νωρίτερα.-Δηλαδή εγώ πότε μπορώ να σας ξαναενοχλήσω για να σας ρωτήσω αν η ημερομηνία 20 Δεκέμβρη οριστικοποιήθηκε;-Όταν οριστικοποιηθεί, θα σας ανακοινωθεί από τον Τύπο.-Σας ευχαριστώ. Γεια σας.-Γεια σας.Μα καλά τι αλητεία ειναι αυτή?15 μερες νωρίτερα? Αν είναι δυνατόν...Η απόλυτη ξεφτίλα.Καλημέρα σας.
Παιδιά σήμερα ο μήνας έχει 20, λογικά αν είναι να γίνει σε ένα μήνα πρέπει να το ανακοινώσουν σήμερα. Υπομονή λίγες ώρες...