0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μια απλή ερώτηση ας κάνει όποιος πάρει τηλέφωνο στο Α.Σ.Ε.Π. "Θα πρωτοκολλήσετε τις αιτήσεις που λάβατε ή θα δεχθείτε τους αριθμούς πρωτοκόλλου του Υπουργείου?"Εδώ παίζεται η τιμή, η υπόληψη και το κύρος του Α.Σ.Ε.Π.Αμα τις πρωτοκολήσουν, πάμε χαλαρά για Φλεβάρη, αν δεχθούν το πρωτόκολλο του Υπουργείου, τότε έχουμε "πραξικόπημα" από μεριά του Υπουργείου και μπορούμε να γράψουμε και αύριο το πρωϊ.Εγώ δεν παίρνω τηλέφωνο γιατι ξέρω την απάντηση. Θα κάτσουν να τις πρωτοκολήσουν κανονικά, όπως πρέπει, και όχι όπως θέλει το Υπουργείο, το οποίο δεν έχει καμμία δουλειά σε αυτή την διαδικασία.την καλημέρα μου
Το λέω πολύ σοβαρά...αν θέλουμε να κάνουμε κάτι σοβαρά δε φτάνει ο μεταξύ μας διάλογος. Προτείνω να κάνουμε διαμαρτυρία έξω από το ΑΣΕΠ τη Δευτέρα. Πόσοι από εδώ μπορούν να έρθουν;Επίσης, σε αυτό που λες Νίκη δεν υπάρχει κάποια νομική δέσμευση πέρα από τις 40 μέρες μετ΄πα την έκδοση του ΦΕΚ...και έτσι είναι μέσα στις ημερομηνίες
Παράθεση από: CHRISOYLA στις Νοεμβρίου 20, 2008, 11:30:32 amΤο λέω πολύ σοβαρά...αν θέλουμε να κάνουμε κάτι σοβαρά δε φτάνει ο μεταξύ μας διάλογος. Προτείνω να κάνουμε διαμαρτυρία έξω από το ΑΣΕΠ τη Δευτέρα. Πόσοι από εδώ μπορούν να έρθουν;Επίσης, σε αυτό που λες Νίκη δεν υπάρχει κάποια νομική δέσμευση πέρα από τις 40 μέρες μετ΄πα την έκδοση του ΦΕΚ...και έτσι είναι μέσα στις ημερομηνίεςΕγώ είμαι μέσα στη διαμαρτυρία!! Οργανώστε το και έρχομαι!! Που πρέπει να δηλώσουμε;
άκρα του τάφου σιωπή....και εγώ είμαι μέσα. θα βγεί κείμενο-πρόσκληση από την ένωση? μήπως θα πρέπει να γίνει ανοιχτό κάλεσμα(δηλαδή όχι μόνο οι αδιόριστοι)?όσο για το διάβασμα, προτείνω να έχουμε και μία τσάντα σχολική με τα βιβλία μας. η ωφέλεια θα είναι διπλή γιατί θα φοβηθούν ότι κουβαλάμε μολότωφ...
Παράθεση από: dimstella στις Νοεμβρίου 20, 2008, 10:38:13 amΜια απλή ερώτηση ας κάνει όποιος πάρει τηλέφωνο στο Α.Σ.Ε.Π. "Θα πρωτοκολλήσετε τις αιτήσεις που λάβατε ή θα δεχθείτε τους αριθμούς πρωτοκόλλου του Υπουργείου?"Εδώ παίζεται η τιμή, η υπόληψη και το κύρος του Α.Σ.Ε.Π.Αμα τις πρωτοκολήσουν, πάμε χαλαρά για Φλεβάρη, αν δεχθούν το πρωτόκολλο του Υπουργείου, τότε έχουμε "πραξικόπημα" από μεριά του Υπουργείου και μπορούμε να γράψουμε και αύριο το πρωϊ.Εγώ δεν παίρνω τηλέφωνο γιατι ξέρω την απάντηση. Θα κάτσουν να τις πρωτοκολήσουν κανονικά, όπως πρέπει, και όχι όπως θέλει το Υπουργείο, το οποίο δεν έχει καμμία δουλειά σε αυτή την διαδικασία.την καλημέρα μουΜετά απ' όλα αυτά που έχω ακούσει αμφιβάλλω αν μπορούμε να δίναουμε βάση και αξιοπιστία στον ΑΣΕΠ. Κι αυτοί τα ίδια χάλια είναι.