0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
ας το δούμε από τη θετική του πλευρά:"θέλουν να σιγουρευτούν ότι δε θα μείνουμε νηστικοί και διψασμένοι"...τι να πω άλλο!!!
μου στιειλε ιμαλ μόλις καλός και έμπιστος φίλος.του είπαν ότι έχει κλείσει το θέμα για 20.21αξιόπιστες πηγές.Αντε,βοήθεια μας.
Παράθεση από: kalipso στις Νοεμβρίου 20, 2008, 11:47:59 pmμου στιειλε ιμαλ μόλις καλός και έμπιστος φίλος.του είπαν ότι έχει κλείσει το θέμα για 20.21αξιόπιστες πηγές.Αντε,βοήθεια μας. kalipso, οταν λες του ειπαν ποιους εννοεις? ειναι δλδ πλεον οριστικο κ αμετακλητο?
Παράθεση από: maryvas στις Νοεμβρίου 20, 2008, 11:58:41 pmΠαράθεση από: kalipso στις Νοεμβρίου 20, 2008, 11:47:59 pmμου στιειλε ιμαλ μόλις καλός και έμπιστος φίλος.του είπαν ότι έχει κλείσει το θέμα για 20.21αξιόπιστες πηγές.Αντε,βοήθεια μας. kalipso, οταν λες του ειπαν ποιους εννοεις? ειναι δλδ πλεον οριστικο κ αμετακλητο?ναι,μαρύβας.Δεν μου είπε ποιοι του το είπαν και από διακριτικότητα δεν ρώτησα.Αλλά δεν θα μου λέγε κάτι μη αξιόπιστο.Ξέρω το άτομο.
μόνο 218 επιστολές στην αβ εκ των οποίων οι 3 είναι δικές μου.θα περίμενα τουλάχιστο 5.000.Οι άλλοι πού είναι?Τους αρέσει αυτή η κατάσταση?Η αποβλάκωση δεν έχει όρια.