0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
παντως ας μη τρελαινομαστε...απο τη στιγμη που θα ανακοινωσουν την ημερομηνια μετραμε 30 μερες...σε 30 μερες γινονται θαυματα αν θελουμε.περαν αυτου πιστευω οτι οσοι πραγματικα ειχαν σκοπο να δωσουν θα επρεπε να ειχουν τωρα τελειωσει το μεγαλυτερο μερος της υλης και οχι να τα αφησουν για τελευταια στιγμη...εξ αλλου απο περυσι γνωριζαμε οτι ο διαγωνισμος θα γινοταν τον νοεμβρη,οποτε λογικα το διαβασμα μας επρεπε ηδη να εχει μπει σε σειρα απο το καλοκαιρι...αλλα και πλην ολων αυτων θεωρω οτι οσο χρονο και να χαμε πραπνω παλι θα γκρινιαζαμε και δεν θα νοιωθαμε ετοιμοι λογω της δυσκολιας των εξετασεων...
Ανακοινώνεται στα φροντιστήρια, αλλά όχι σε εμάς; Αυτό που λέγαμε το πρωί, ο κερατάς πάντα τελευταίος. Όσο για το χρόνο συμφωνώ με τη Vania. Το πρόβλημα δεν είναι ο χρόνος, αλλά η περικοπή των θέσεων, το κρυφτούλι που παίζουμε μέρες τώρα, η παρωδία-εξέταση που θα βιώσουμε. Και αν είχαμε 1 μήνα παραπάνω τι θ' αλλαζε, απλώς μια υψηλότερη βάση. Και εγώ περικοπές θα κάνω σε κάποια αντικείμενα και δε διαβάζω όλο το καλοκαίρι. Εμένα δε μου αρέσει όλο αυτό το κρυφτό, αλλά προτιμώ το Δεκέμβρη, γιατί είναι καιρός να προχωρήσουμε και λίγο στη ζωή μας. Ας σταματήσει το μαρτύριο επιτέλους!
Παράθεση από: Vania στις Νοεμβρίου 21, 2008, 03:26:55 pmπαντως ας μη τρελαινομαστε...απο τη στιγμη που θα ανακοινωσουν την ημερομηνια μετραμε 30 μερες...σε 30 μερες γινονται θαυματα αν θελουμε.περαν αυτου πιστευω οτι οσοι πραγματικα ειχαν σκοπο να δωσουν θα επρεπε να ειχουν τωρα τελειωσει το μεγαλυτερο μερος της υλης και οχι να τα αφησουν για τελευταια στιγμη...εξ αλλου απο περυσι γνωριζαμε οτι ο διαγωνισμος θα γινοταν τον νοεμβρη,οποτε λογικα το διαβασμα μας επρεπε ηδη να εχει μπει σε σειρα απο το καλοκαιρι...αλλα και πλην ολων αυτων θεωρω οτι οσο χρονο και να χαμε πραπνω παλι θα γκρινιαζαμε και δεν θα νοιωθαμε ετοιμοι λογω της δυσκολιας των εξετασεων...Προσωπικά διαβάζω από πέρσυ, και από τον Αυγουστο έχω αρχίσει τα 6ωρα καθημερινές και 14ωρα τα σκ.....και έχω βγάλει ένα πολύ μεγάλο κομμάτι της ύλης....αλλά γκρινιάζω για τη ημερομηνία, όχι γιατί περιμένα σε ένα μήνα να βγάλω την ύλη...αλλά γιατί περίμενα πως και πως τα Χριστούγεννα για να διαβάζω απερίσπαστη 14ώρες τη μέρα και να κάνω μια καλή επανάληψη.....Τώρα μέχρι τις 20/12 πού θα βρεθούν αυτές οι 14Χ15=210 ώρες διάβασμα?