0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
αν ποτέ περάσω στον ασεπ,βιώνοντας την δυσκολία και το ψυχοφθόρο της κατάστασης δεν πρόκειται ποτέ να πάω για 100 ευρώ,ας πούμε,να επιτηρήσω συναδέλφους μου.Απλά θα αρνηθώ.Λέω, εγώ τι θα έκανα.Κάποιο άλλοι μπορεί να καναν κάτι άλλο.
Παράθεση από: louiza στις Νοέμβριος 21, 2008, 10:07:34 μμΕγώ τους λόγους της διαμαρτυρίας δεν άκουσα ακόμη. Επαναλαμβάνω αν είναι του στυλ θέλω ένα μήνα διάβασμα για να νιώσω σίγουρη, να πάτε με τις ευχές μου. Αν είναι να διαμαρτυρηθούμε για το ασυμβίβαστο των ωρομισθίων και άλλα σοβαρά ζητήματα να πάμεΤρεις προτάσεις για το καθεστώς προσλήψεων και μόνο - δε θέλω να επεκταθώ στο μείζον, παιδεία και σχολική πράξη:1. Χαρτογράφηση των πραγματικών αναγκών διδακτικού προσωπικού στα σχολεία, τα οποία κάθε άλλο παρά πλήρη είναι από αυτή την άποψη - και δεν είναι μόνο τα κενά, γιατί π.χ. 8000 εκπαιδευτικοί (κάπου διάβασα) να είναι αποσπασμένοι σε δημόσιες υπηρεσίες κρατώντας ταυτόχρονα τις οργανικές θέσεις (αν κάνω λάθος διορθώστε με).2. Ενιαίο και αξιοκρατικό σύστημα διορισμού για όλους - τέρμα στα παραθυράκια και τους φεγγίτες, που δημιουργούν στρατιές από υποαπασχολούμενους, "λαστιχένιους" και απλήρωτους εκπαιδευτικούς.3. Εάν το σύστημα διορισμού είναι ο γραπτός διαγωνισμός να διεξάγεται με σοβαρούς όρους - διαδικαστικά και επιστημονικά. Πού θα βρουν τα λεφτά; Εκεί που τα βρήκαν και για τις τράπεζες. Πού θα βρουν την πολιτική βούληση; Δε γνωρίζω.Χρόνια πολλά και από μένα στους εορτάζοντες και στις εορτάζουσες. Καιρός και να ξεκολλήσω από το pde, οπότε καληνύχτα σας!
Εγώ τους λόγους της διαμαρτυρίας δεν άκουσα ακόμη. Επαναλαμβάνω αν είναι του στυλ θέλω ένα μήνα διάβασμα για να νιώσω σίγουρη, να πάτε με τις ευχές μου. Αν είναι να διαμαρτυρηθούμε για το ασυμβίβαστο των ωρομισθίων και άλλα σοβαρά ζητήματα να πάμε
Παράθεση από: louiza στις Νοέμβριος 21, 2008, 10:07:34 μμΕγώ τους λόγους της διαμαρτυρίας δεν άκουσα ακόμη. Επαναλαμβάνω αν είναι του στυλ θέλω ένα μήνα διάβασμα για να νιώσω σίγουρη, να πάτε με τις ευχές μου. Αν είναι να διαμαρτυρηθούμε για το ασυμβίβαστο των ωρομισθίων και άλλα σοβαρά ζητήματα να πάμεΛέτε αγαπητοι συνάδελφοι όλη η φασαρία να γίνεται γιατί ο διαγωνισμός θα γίνει στις 21 Δεκέμβρη κι όχι στις 21 Φλεβάρη?Αν διαβάζατε κατά καιρούς τα δελτία τύπου της ΠΕΑΕ, θα ξέρατε οτι παλεύουμε για πολύ πιο ουσιαστικά πράγματα από μια απλή ημερομήνια.Η οποία ημερομηνία, δηλώνει ωστόσο την προχειρότητα με την οποία αντιμετωπίζουν ΥΠΕΠΘ και ΑΣΕΠ, τη ζωή μας.
ΑΣΕΠ 2008 - ΠΕ02 Υλη κ ημερομηνία : 140 σελίδες με 2.092 δημοσιεύσειςΠρέπει να αλλάξει ο τρόπος εξέτασης στο διαγωνισμό φιλολόγων του ασεπ? : 3 σελίδες με 39 δημοσιεύσειςΣύλλογος Αδιορίστων Φιλολόγων : 6 σελίδες με 82 δημοσιεύσειςΝα μην περάσει το Τεστ Δεξιοτήτων : 4 σελίδες με 45 δημοσιεύσειςΟι κοινωνικές μεταβολές γίνονται από κάτω προς τα πάνω. Όταν το "κάτω" ασχολείται με το αν γίνει ο Διαγωνισμός 20/12 ή 15/1, τότε το "πάνω" μάλλον τρίβει τα χέρια του...
μολις με πηραν απο μεγαλο φροντηστηρο της αθηνας καποια παιδια γινεται χαμος μαλλον το 20-21 είναι σιγουρο!!!!!ετσι τουλαχιστον τους ειπαν γιατι ειναι σε επικοινωνια με το υπουργειο απο το πρωι!!!!μολις μαθω κατι αλλο θα σας το πω!!!!
Παράθεση από: θάνος στις Νοέμβριος 21, 2008, 11:50:49 μμΠαράθεση από: louiza στις Νοέμβριος 21, 2008, 10:07:34 μμΕγώ τους λόγους της διαμαρτυρίας δεν άκουσα ακόμη. Επαναλαμβάνω αν είναι του στυλ θέλω ένα μήνα διάβασμα για να νιώσω σίγουρη, να πάτε με τις ευχές μου. Αν είναι να διαμαρτυρηθούμε για το ασυμβίβαστο των ωρομισθίων και άλλα σοβαρά ζητήματα να πάμεΛέτε αγαπητοι συνάδελφοι όλη η φασαρία να γίνεται γιατί ο διαγωνισμός θα γίνει στις 21 Δεκέμβρη κι όχι στις 21 Φλεβάρη?Αν διαβάζατε κατά καιρούς τα δελτία τύπου της ΠΕΑΕ, θα ξέρατε οτι παλεύουμε για πολύ πιο ουσιαστικά πράγματα από μια απλή ημερομήνια.Η οποία ημερομηνία, δηλώνει ωστόσο την προχειρότητα με την οποία αντιμετωπίζουν ΥΠΕΠΘ και ΑΣΕΠ, τη ζωή μας.Έτσι μπράβο, γιατί πολλοί από εδώ μέσα θεωρούν ότι θα πάμε εκεί για να αλλάξουμε τ ημερομηνία. Τη μοίρα μας θα πάμε να αλλάξουμε, ας τονίζει κάποια πράγματα η ΠΕΑΕ, μη μετατραπεί η διαμαρτυρία σε μια ανοησία και γελάνε μαζί μας. Δεν παλεύω για φρικαρισμένους συναδέλφους που ανησυχούν μήπως και δεν αποστηθίσουν την τελεία ούτε για κάποιους που σκέφτηκαν να διαβάσουν τα Χριστούγεννα, μπας και πάρουν κανένα μόριο. Πρόταση: να προσκληθούν και οι ωρομίσθιοι, γιατί αυτό είναι από τα μεγάλα προβλήματα.