0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πέρυσι διάβασα 6 μήνες 14 ώρες την ημέρα ασταμάτητα, συγκεντρωμένα, οργανωμένα και με φοβερή θέληση και απόλυτα θετική στάση απέναντι στον εαυτό μου και σ' αυτό που κάνω και τα πρόλαβα ίσα-ίσα, μόνο τα βιβλία του καθηγητή δεν τα έκανα τόσο καλά όσο έπρεπε, όχι ότι δεν τα διάβασα και για διδακτική αφιέρωσα 3 ημέρες όπως σε κάθε ασεπ και έγραψα όσο σε κάθε ασεπ 75. Συνολικό αποτέλεσμα: δε διορίστηκα για 0.30 μόρια. Ο καθένας έχει διαφορετικό ρυθμό και κουβαλάει διαφορετικές γνώσεις από τη σχολή του. Για μένα το τώρα είναι οριακό. Αυτή τη φορά θέλω και την τύχη μαζί μου όμως...
Παράθεση από: Syllas στις Μαΐου 18, 2008, 03:03:17 pmΠέρυσι διάβασα 6 μήνες 14 ώρες την ημέρα ασταμάτητα, συγκεντρωμένα, οργανωμένα και με φοβερή θέληση και απόλυτα θετική στάση απέναντι στον εαυτό μου και σ' αυτό που κάνω και τα πρόλαβα ίσα-ίσα, μόνο τα βιβλία του καθηγητή δεν τα έκανα τόσο καλά όσο έπρεπε, όχι ότι δεν τα διάβασα και για διδακτική αφιέρωσα 3 ημέρες όπως σε κάθε ασεπ και έγραψα όσο σε κάθε ασεπ 75. Συνολικό αποτέλεσμα: δε διορίστηκα για 0.30 μόρια. Ο καθένας έχει διαφορετικό ρυθμό και κουβαλάει διαφορετικές γνώσεις από τη σχολή του. Για μένα το τώρα είναι οριακό. Αυτή τη φορά θέλω και την τύχη μαζί μου όμως... Ωχ! Τώρα άρχισα να αγχώνομαι! 14 ώρες επί 6 μήνες??? Όσο για το 0, 30, ε, αυτό είναι μόνο ατυχία και τίποτε άλλο!
Παράθεση από: stratos91 στις Μαΐου 18, 2008, 03:18:23 pmΠαράθεση από: Syllas στις Μαΐου 18, 2008, 03:03:17 pmΠέρυσι διάβασα 6 μήνες 14 ώρες την ημέρα ασταμάτητα, συγκεντρωμένα, οργανωμένα και με φοβερή θέληση και απόλυτα θετική στάση απέναντι στον εαυτό μου και σ' αυτό που κάνω και τα πρόλαβα ίσα-ίσα, μόνο τα βιβλία του καθηγητή δεν τα έκανα τόσο καλά όσο έπρεπε, όχι ότι δεν τα διάβασα και για διδακτική αφιέρωσα 3 ημέρες όπως σε κάθε ασεπ και έγραψα όσο σε κάθε ασεπ 75. Συνολικό αποτέλεσμα: δε διορίστηκα για 0.30 μόρια. Ο καθένας έχει διαφορετικό ρυθμό και κουβαλάει διαφορετικές γνώσεις από τη σχολή του. Για μένα το τώρα είναι οριακό. Αυτή τη φορά θέλω και την τύχη μαζί μου όμως... Ωχ! Τώρα άρχισα να αγχώνομαι! 14 ώρες επί 6 μήνες??? Όσο για το 0, 30, ε, αυτό είναι μόνο ατυχία και τίποτε άλλο!Υπάρχουν και χειρότερα..Να απέχεις απ'το αντικείμενό σου 6 χρόνια! Να δουλεύεις σε άσχετη θέση και να είσαι και παντρεμένη! 14 ώρες διάβασμα την ημέρα? Μία και με το ζόρι! Τα Σαβ/κα διαβάζω περισσότερο! Ας προσπαθήσει όσο μπορεί ο καθένας και θα δείξει..Ότι είναι να γίνει, θα γίνει..
Παράθεση από: NIKI 1977 στις Μαΐου 18, 2008, 03:29:53 pmΠαράθεση από: stratos91 στις Μαΐου 18, 2008, 03:18:23 pmΠαράθεση από: Syllas στις Μαΐου 18, 2008, 03:03:17 pmΠέρυσι διάβασα 6 μήνες 14 ώρες την ημέρα ασταμάτητα, συγκεντρωμένα, οργανωμένα και με φοβερή θέληση και απόλυτα θετική στάση απέναντι στον εαυτό μου και σ' αυτό που κάνω και τα πρόλαβα ίσα-ίσα, μόνο τα βιβλία του καθηγητή δεν τα έκανα τόσο καλά όσο έπρεπε, όχι ότι δεν τα διάβασα και για διδακτική αφιέρωσα 3 ημέρες όπως σε κάθε ασεπ και έγραψα όσο σε κάθε ασεπ 75. Συνολικό αποτέλεσμα: δε διορίστηκα για 0.30 μόρια. Ο καθένας έχει διαφορετικό ρυθμό και κουβαλάει διαφορετικές γνώσεις από τη σχολή του. Για μένα το τώρα είναι οριακό. Αυτή τη φορά θέλω και την τύχη μαζί μου όμως... Ωχ! Τώρα άρχισα να αγχώνομαι! 14 ώρες επί 6 μήνες??? Όσο για το 0, 30, ε, αυτό είναι μόνο ατυχία και τίποτε άλλο!Υπάρχουν και χειρότερα..Να απέχεις απ'το αντικείμενό σου 6 χρόνια! Να δουλεύεις σε άσχετη θέση και να είσαι και παντρεμένη! 14 ώρες διάβασμα την ημέρα? Μία και με το ζόρι! Τα Σαβ/κα διαβάζω περισσότερο! Ας προσπαθήσει όσο μπορεί ο καθένας και θα δείξει..Ότι είναι να γίνει, θα γίνει.. Τα ίδια με σένα συν ότι έχω και παιδί. Υπάρχουν χειρότερα από σένα και χειρότερα από μένα.
Ε, δεν τα κατάφερα.