0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Rwxanh στις Μαΐου 26, 2008, 02:08:25 pmΣχετικά με την ύλη της Ιστορίας. Στο Διαγωνισμό του 2007 έλεγε: Το ελληνικό κράτος στο διεθνές πλαίσιο από την ίδρυσή του έως το τέλος του 20ου αιώνα. και σε αυτό λέει: Οι εξωτερικές σχέσεις της Ελλάδας από το 1830 έως τα τέλη του 20ου αιώνα.Η αλλαγή πιστεύετε ότι θα λιγοστεύσει και την ύλη σε κάτι? Γιατί εμένα μου φαίνεται το ίδιο πράγμα απλά διαφορετικά διατυπωμένο...που τη βρηκες τη καινουρια διατυπωση;
Σχετικά με την ύλη της Ιστορίας. Στο Διαγωνισμό του 2007 έλεγε: Το ελληνικό κράτος στο διεθνές πλαίσιο από την ίδρυσή του έως το τέλος του 20ου αιώνα. και σε αυτό λέει: Οι εξωτερικές σχέσεις της Ελλάδας από το 1830 έως τα τέλη του 20ου αιώνα.Η αλλαγή πιστεύετε ότι θα λιγοστεύσει και την ύλη σε κάτι? Γιατί εμένα μου φαίνεται το ίδιο πράγμα απλά διαφορετικά διατυπωμένο...
Παράθεση από: maria_bf στις Μαΐου 26, 2008, 02:36:55 pmΠαράθεση από: Rwxanh στις Μαΐου 26, 2008, 02:08:25 pmΣχετικά με την ύλη της Ιστορίας. Στο Διαγωνισμό του 2007 έλεγε: Το ελληνικό κράτος στο διεθνές πλαίσιο από την ίδρυσή του έως το τέλος του 20ου αιώνα. και σε αυτό λέει: Οι εξωτερικές σχέσεις της Ελλάδας από το 1830 έως τα τέλη του 20ου αιώνα.Η αλλαγή πιστεύετε ότι θα λιγοστεύσει και την ύλη σε κάτι? Γιατί εμένα μου φαίνεται το ίδιο πράγμα απλά διαφορετικά διατυπωμένο...που τη βρηκες τη καινουρια διατυπωση;Μαρία είναι διαφορετική διατύπωση αλλά νομίζω ότι η ύλη δεν αλλάζει σε κάτι. Πρόσεξε τα υπογραμμισμένα.
Ναι, και στον επόμενο διαγωνισμό η διατύπωση θα ΄ναι: Η εξωτερική πολιτική της Ελλάδας...Συνοψίζουμε: ειδικά για τον κλάδο ΠΕ 02, όταν λέμε μείωση ύλης εννοούμε, αύξηση + αλλαγή διατύπωσης ή επαναδιατύπωαη ή...