0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
αν καποιος εχει χρονια να ασχοληθει με το αντικειμενο και εν τω μεταξυ εχει ξεχασει και ποιος ηταν ο Σοφοκλης δε νομιζω πως εχει και πολλες ελπιδες να προλαβει να τα μαθει τωρα....αυτος παλι που ασχολειται και αυτος που διδασκει σε παιδια λυκειου εχει τις περισσοτερες πιθανοτητες..
σκεφτειται πως ο τελευταιος ηδη γνωριζει την υλη στα αρχαια...
Μην γράφετε τα e-mail σας, μας κυνηγάνε σήμερα τα κανάλια, αύριο ποιος ξέρει ποιος άλλος. Σας τα στέλνουμε με προσωπικό μήνυμα εδώ στο φόρουμ, δεν χρειάζεται το e-mail
δεν αποθαρυνω κανεναν..αλλωστε και εγω η ιδια δεν εχω καμια τεραστια διδακτικη εμπειρια....με το οτι γνωριζουν ηδη την υλη των αρχαιων εννοω πως καποιος που διδασκει χρονια Αντιγονη ειναι περισσοτερο ευνοημενος απο εμενα που εχω να την πιασω στα χερια μου απο τη
Παράθεση από: stratos91 στις Μαΐου 27, 2008, 03:48:33 pm
Όλα είναι σχετικά... Διδάσκω 15 χρόνια, ήξερα απ' έξω κι ανακατωτά τις τυπικές σκηνές στον Όμηρο και το απόσπσμα με το τυπικό της φιλοξενίας που έβαλαν... Στα Αρχαία πήρα 58 Στους προηγύμενο ασέπ είχα γράψει 75 και στον προ- προηγούμενο 82,5. Συμπέρασμα... όσο περισσότερη διαδακτική εμπειρία αποκτώ.. τόσο "δεν τους κάνω" γα το σχολείο Οπότε να μην αποθαρρύνεται κανείς!
με το οτι γνωριζουν ηδη την υλη των αρχαιων εννοω πως καποιος που διδασκει χρονια Αντιγονη ειναι περισσοτερο ευνοημενος απο εμενα που εχω να την πιασω στα χερια μου απο τη