0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Στο κάτω κάτω ας αρθεί βρε παιδιά η μονιμότητα στο Δημόσιο,να παίξουμε όλοιμε τους ίδιους όρους!
εγω παντως παιδια πιστευω πλεον οτι η υλη δε διερευσε απο δω. απο δω τι μαθαμε λιγοι ταπεινη που δε εχουμε αλλες ακρες. και πραγματι ειναι πρς τιμην της κοπελας που την εδωσε.
Καλησπέρα σε όλους!!! Μόλις έκανα εγγραφή στο site.... Καλώς σας βρήκα... Λυπάμαι και ντρέπομαι που το πρώτο μήνυμά μου είναι για να ζητήσω την ανεπίσημη ύλη... αλλά ένεκα η ανάγκη και η αγωνία όλων μας... Συγχαρητήρια σε όλους όσους πασχίζουν γι' αυτό το site... δείχνει πολύ ενδιαφέρον... Καλό κουράγιο και υπομονή σε όλους μας.... Ευχαριστώ εκ των προτέρων...
βρε παιδια, σε ποια καναλια μας συζητουν, γιατι αν και το ψαχνω δεν εχω δει τιποτα.μαλλον ψιλοχε...ους μας εχουν...
Παράθεση από: vifo στις Μαΐου 28, 2008, 03:38:30 pmβρε παιδια, σε ποια καναλια μας συζητουν, γιατι αν και το ψαχνω δεν εχω δει τιποτα.μαλλον ψιλοχε...ους μας εχουν... Μας πήραν το μεγκα, αντ1 και αλτερ, αλλά σήμερα λέει δε θα το βγάλουν γιατί έχουν πολλά εγκλήματα...(αλήθεια)...