0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
ΣΟΣ Έχω ήδη κάνει αίτηση στα γραφεία της δευτεροβάθμιας ( είμαι ΠΕ 02) και αύριο ετοιμάζομαι να γυρίσω όλα τα σχολεία της περιοχής μου για να καταθέσω κι εκεί βιογραφικό, αίτηση πρόσληψης και επικυρωμένο αντίγραφο του πτυχίου. δεν έχω ξανακάνει τα χαρτιά μου για ΠΔΣ μιας και προσφάτως πήρα πτυχίο. Μέσα από τη δευτεροβάθμια μου είπαν ότι οι αιτήσεις στα σχολεία γίνονται από Σεπτέμβρη. Πείτε μου ότι δεν έχω κάνει χαζομάρα. Σας παρακαλώ αν κάποιος από τους πιο παλιούς γνωρίζει κάτι περισσότερο ας κάνει τον κόπο να με ενημερώσει. Έχω αγχωθεί στην ιδέα ότι παραπληροφορήθηκα και ότι θα γελοιοποιηθώ.
ΣΟΣ Έχω ήδη κάνει αίτηση στα γραφεία της δευτεροβάθμιας ...............δεν έχω ξανακάνει τα χαρτιά μου για ΠΔΣ μιας και προσφάτως πήρα πτυχίο ........
Παράθεση από: Nema στις Σεπτεμβρίου 03, 2006, 09:27:36 pmΣΟΣ Έχω ήδη κάνει αίτηση στα γραφεία της δευτεροβάθμιας ...............δεν έχω ξανακάνει τα χαρτιά μου για ΠΔΣ μιας και προσφάτως πήρα πτυχίο ........α) έχεις κάνει αίτηση για ωρομίσθια αναπληρώτρια?β) έχεις κάνει αίτηση στην Δευτεροβάθμια για ΠΔΣ?Άν δεν έχεις κάνει το α) και στην νέα εγκύκλιο για ΠΔΣ που αναφέρει ο/η rathe δεν θα έχεις δικαίωμα να κάνεις τα χαρτιά σου.Δηλαδή πρέπει να είσαι στον πίνακα μηδενικής προυπηρεσίας για να μπορείς να κάνεις ΠΔΣ.Άν είσαι οκ με τα παραπάνω, μπορείς να κάνεις και την αίτησή σου στα Λύκεια δεν είναι υποχρεωτικό, αλλά δεν έχεις κάτι να χάσεις.
ΣΟΣ Έχω ήδη κάνει αίτηση στα γραφεία της δευτεροβάθμιας ( είμαι ΠΕ 02) και αύριο ετοιμάζομαι να γυρίσω όλα τα σχολεία της περιοχής μου για να καταθέσω κι εκεί βιογραφικό, αίτηση πρόσληψης και επικυρωμένο αντίγραφο του πτυχίου.
Παράθεση από: Nema στις Σεπτεμβρίου 03, 2006, 09:27:36 pmΣΟΣ Έχω ήδη κάνει αίτηση στα γραφεία της δευτεροβάθμιας ( είμαι ΠΕ 02) και αύριο ετοιμάζομαι να γυρίσω όλα τα σχολεία της περιοχής μου για να καταθέσω κι εκεί βιογραφικό, αίτηση πρόσληψης και επικυρωμένο αντίγραφο του πτυχίου.Αν κατάλαβα καλά, το να γυρίσει κάποιος τα σχολεία της περιοχής του με βιογραφικά κλπ αυξάνει τις πιθανότητες να τον πάρουν για ΠΔΣ; Η επιλογή ατόμων για ΠΔΣ γίνεται με πρωτοβουλία των σχολείων και όχι της Δ/νσης
Εγώ πάντως απορώ!Γιατί χρειάζονται οι αιτήσεις στα σχολεία αφού τους διαλέγουν από τις δευτεροβάθμιες?Ο διευθυντής ενός σχολείου μου είπε ότι αυτός δεν έχει λόγο στις προσλήψεις και δεν μπορεί να κάνει τίποτα αφού η Δευτεροβάθμια θα του στείλει όποιο άτομο θέλει αυτή.
Τι είναι το ΠΔΣ???