0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Κανείς δεν ξέρει! Πάντως η μαγκιά της Δ εξαντλήθηκε στις μεταθέσεις. Τώρα που βλέπει ότι έχει άπειρα κενα τρέχει! Ένα πράγμα όμως θέλω να δω για φέτος. Θα δώσει μεταθέσεις με τα τόσα κενά ή πάλι θα κρατήσει τα φιλέτα για τις βυσματικές αποσπάσεις. Και δεν καταλαβαίνω επίσης πως γίνεται να παίρνει αναπληρωτή σε θέση που δεν δίνει απόσπαση! Αλλά απάντηση δεν περιμένω
καλησπερα συναδερφοι. θα παρακαλουσα οποιον γνωριζει να μου απαντησει.πηρα φετος μεταθεση θεσνικη οπου και με τοποθετησαν προσωρινα σε σχολειο μεχρι 30/6/11.με ενδιαφερει μετα τον ιουνιο να φυγω με αποσπαση στο μερος που υπηρετει ο συζυγος (ενστολος).μπορω να ξεχρεωσω οπως λεμε την οργανικη αυτη τη χρονια και να φυγω, η χρειαζονται πιο πολλα χρονια; μηπως θα μπορουσα και απο τωρα να κανω αιτηση αποσπασης (για φετος); ποτε γινονται οι αιτησεις για αποσπαση; ευχαριστω εκ των προτερων.
Παράθεση από: anna3 στις Αυγούστου 27, 2010, 02:17:42 pmκαλησπερα συναδερφοι. θα παρακαλουσα οποιον γνωριζει να μου απαντησει.πηρα φετος μεταθεση θεσνικη οπου και με τοποθετησαν προσωρινα σε σχολειο μεχρι 30/6/11.με ενδιαφερει μετα τον ιουνιο να φυγω με αποσπαση στο μερος που υπηρετει ο συζυγος (ενστολος).μπορω να ξεχρεωσω οπως λεμε την οργανικη αυτη τη χρονια και να φυγω, η χρειαζονται πιο πολλα χρονια; μηπως θα μπορουσα και απο τωρα να κανω αιτηση αποσπασης (για φετος); ποτε γινονται οι αιτησεις για αποσπαση; ευχαριστω εκ των προτερων.Εφόσον φετος υπηρετήσεις την προσωρινή τοποθέτηση ειναι σαν να υπηρέτησες την οργανική σου.αν όμως φυγεις με απόσπαση φέτος, θα χρωστας την οργανική σου.Η γνωμη μου ειναι να υπηρετήσεις την θέση σου φέτος.για του χρονου δεν ξέρουμε τι θα ισχυει.ο νεος νομος προβέπει οτι όσοι παρουν μετάθεση του χρονου θα πρεπει την ορανικη νατην υπηρετούν δύο χρόνια.
Παράθεση από: iam στις Αυγούστου 28, 2010, 09:25:26 amΠαράθεση από: anna3 στις Αυγούστου 27, 2010, 02:17:42 pmκαλησπερα συναδερφοι. θα παρακαλουσα οποιον γνωριζει να μου απαντησει.πηρα φετος μεταθεση θεσνικη οπου και με τοποθετησαν προσωρινα σε σχολειο μεχρι 30/6/11.με ενδιαφερει μετα τον ιουνιο να φυγω με αποσπαση στο μερος που υπηρετει ο συζυγος (ενστολος).μπορω να ξεχρεωσω οπως λεμε την οργανικη αυτη τη χρονια και να φυγω, η χρειαζονται πιο πολλα χρονια; μηπως θα μπορουσα και απο τωρα να κανω αιτηση αποσπασης (για φετος); ποτε γινονται οι αιτησεις για αποσπαση; ευχαριστω εκ των προτερων.Εφόσον φέτος υπηρετήσεις την προσωρινή τοποθέτηση, είναι σαν να υπηρέτησες την οργανική σου.αν όμως φυγεις με απόσπαση φέτος, θα χρωστας την οργανική σου.Η γνώμη μου είιναι να υπηρετήσεις την θέση σου φέτος.για του χρονου δεν ξέρουμε τι θα ισχυει.ο νεος νομος προβλέπει οτι όσοι πάρουν μετάθεση του χρόνου θα πρεπει στην οργανική τους θεση να παραμείνουν δύο χρόνια.
Παράθεση από: anna3 στις Αυγούστου 27, 2010, 02:17:42 pmκαλησπερα συναδερφοι. θα παρακαλουσα οποιον γνωριζει να μου απαντησει.πηρα φετος μεταθεση θεσνικη οπου και με τοποθετησαν προσωρινα σε σχολειο μεχρι 30/6/11.με ενδιαφερει μετα τον ιουνιο να φυγω με αποσπαση στο μερος που υπηρετει ο συζυγος (ενστολος).μπορω να ξεχρεωσω οπως λεμε την οργανικη αυτη τη χρονια και να φυγω, η χρειαζονται πιο πολλα χρονια; μηπως θα μπορουσα και απο τωρα να κανω αιτηση αποσπασης (για φετος); ποτε γινονται οι αιτησεις για αποσπαση; ευχαριστω εκ των προτερων.Εφόσον φέτος υπηρετήσεις την προσωρινή τοποθέτηση, είναι σαν να υπηρέτησες την οργανική σου.αν όμως φυγεις με απόσπαση φέτος, θα χρωστας την οργανική σου.Η γνώμη μου είιναι να υπηρετήσεις την θέση σου φέτος.για του χρονου δεν ξέρουμε τι θα ισχυει.ο νεος νομος προβλέπει οτι όσοι πάρουν μετάθεση του χρόνου θα πρεπει στην οργανική τους θεση να παραμείνουν δύο χρόνια.