0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Daidalos στις Απριλίου 09, 2010, 11:03:10 amΠαράθεση από: Damien στις Απριλίου 09, 2010, 10:49:58 amΠαράθεση από: Daidalos στις Απριλίου 09, 2010, 10:40:07 amΓια παράδειγμα, η τριετία που προέκυψε πέρσι ήταν υπουργική απόφαση, δεν υπάρχει νόμος (απ' ότι ξέρω) που να κάνει αναφορά σε αυτήν. Πάντως, πολλά πράγματα θα ξεκαθαρίσουν από την εγκύκλιο των αποσπάσεων, γιατί γίνεται συζήτηση για διάφορα θέματα σε εντελώς θεωρητικό επίπεδο (π.χ. μόρια, τριετία, διαδικασία κ.τ.λ.). Υπαρχει νομος, ενας απο τους βασικοτερους για τη λειτουργια της Α/θμιας και
Παράθεση από: Damien στις Απριλίου 09, 2010, 10:49:58 amΠαράθεση από: Daidalos στις Απριλίου 09, 2010, 10:40:07 amΓια παράδειγμα, η τριετία που προέκυψε πέρσι ήταν υπουργική απόφαση, δεν υπάρχει νόμος (απ' ότι ξέρω) που να κάνει αναφορά σε αυτήν. Πάντως, πολλά πράγματα θα ξεκαθαρίσουν από την εγκύκλιο των αποσπάσεων, γιατί γίνεται συζήτηση για διάφορα θέματα σε εντελώς θεωρητικό επίπεδο (π.χ. μόρια, τριετία, διαδικασία κ.τ.λ.). Υπαρχει νομος, ενας απο τους βασικοτερους για τη λειτουργια της Α/θμιας και
Παράθεση από: Daidalos στις Απριλίου 09, 2010, 10:40:07 amΓια παράδειγμα, η τριετία που προέκυψε πέρσι ήταν υπουργική απόφαση, δεν υπάρχει νόμος (απ' ότι ξέρω) που να κάνει αναφορά σε αυτήν. Πάντως, πολλά πράγματα θα ξεκαθαρίσουν από την εγκύκλιο των αποσπάσεων, γιατί γίνεται συζήτηση για διάφορα θέματα σε εντελώς θεωρητικό επίπεδο (π.χ. μόρια, τριετία, διαδικασία κ.τ.λ.). Υπαρχει νομος, ενας απο τους βασικοτερους για τη λειτουργια της Α/θμιας και
Για παράδειγμα, η τριετία που προέκυψε πέρσι ήταν υπουργική απόφαση, δεν υπάρχει νόμος (απ' ότι ξέρω) που να κάνει αναφορά σε αυτήν. Πάντως, πολλά πράγματα θα ξεκαθαρίσουν από την εγκύκλιο των αποσπάσεων, γιατί γίνεται συζήτηση για διάφορα θέματα σε εντελώς θεωρητικό επίπεδο (π.χ. μόρια, τριετία, διαδικασία κ.τ.λ.).
Εκτός από αποσπάσεις από ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΔΕυπάρχουν και αποσπάσεις εντός ΠΥΣΔΕ;Οι αιτήσεις για αυτές πότε γίνονται συνήθως;
Αν δεν κάνω λάθος όμως οι τριετείς αποσπάσεις ΕΙΝΑΙ νομότυπες. Οι μονοετείς αποσπάσεις ΔΕΝ είναι (και μάλιστα οι απεριόριστες διαδοχικές μονοετείς ανανεώσεις).Ένα απλό σενάριο είναι να αφήσει τις τριετείς ως έχουν (δεν είναι παρά ένα μικρό κλάσμα των συνολικών) και να πραγματοποιήσει νέες στη θέση των μονοετών, για τις οποίες ακούω οτι υπάρχει τρομερό ενδιαφέρον με φοβερές πιέσεις σε όποιον έχει κάποια μορφής εξουσία στον μηχανισμό. Και οι πίεση έχει αφετηρία όσους κατηγορούν το σύστημα : εγώ, εσύ, ο διπλανός μας συνάδελφος και όχι εξωγήινοι καθηγητές με οργανικές στο Άλφα του Κενταύρου όπως μας ικανοποιεί να σκεφτόμαστε...