0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ευχαριστω mariefrance.Δεν θυμαμαι,εισαι διοριστεα β φουρνιας,η εργαζεσαι ηδη;Τα πραγματα παντως για μας τους ΠΕ05,ειναι αθλια
Παράθεση από: προδρομος στις Απριλίου 16, 2010, 07:43:45 pmΠεριμενα εστω ενα να αντιδρασει,να αισθανθει την ιδια κοροιδία που νιώθω και εγω βλέποντας αυτό το έκτρωμα. Αλλά όλοι ασχολούνται με τα διαδικαστικά. καμία κουβέντα για την ότι κάτσει εγκύγκλιο.Τελικά νομίζω ότι στον Έλληνα αρέσει να απλά να του σερβιρούν ότι να είναι στο τραπέζι και ας ειναι ακομα και σκατα και αυτος να αμφιταλαντεύεται αν θα πρέπει να τα φάει με κουτάλι ή πηρούνι9 - 4 - 2010 απο DamienTo προβλημα στη συγκεκριμενη περιπτωση ειναι το εξης:Μεχρι τουδε οι εγκυκλιοι αποσπασεων (και μεταθεσεων) αναφερουν οτι οι αποσπασθεντες σε φορεις πιστωνονται τη μοριοδοτηση της οργανικης τους, μνημονευοντας συγκεκριμενο νομοθετικο πλαισιο το οποιο οριζει τις σχετικες δεσμευτικες ρυθμισεις.Πώς ειναι δυνατον η επομενη εγκυκλιος των αποσπασεων να τροποποιει το υφισταμενο καθεστως της μοριοδοτησης των αποσπασθεντων, χωρις να αναθεωρηθει πρωτα το νομοθετικο πλαισιο επι του οποιου θεμελιωνεται η εγκυκλιος των αποσπασεων και με το οποιο πρεπει υποχρεωτικα να συμφωνει, αφου απο τους μνημονευθεντες νομους αντλει τη νομιμοτητα της. Σε καθε αλλη περιπτωση η εγκυκλιος ειναι ακυρη και παρανομη. Σήμερα απο BoldboyΔιαβάσατε τις εγκυκλίους;;Πολύ γέλιο, οι άνθρωποι δεν παίζονται...
Περιμενα εστω ενα να αντιδρασει,να αισθανθει την ιδια κοροιδία που νιώθω και εγω βλέποντας αυτό το έκτρωμα. Αλλά όλοι ασχολούνται με τα διαδικαστικά. καμία κουβέντα για την ότι κάτσει εγκύγκλιο.Τελικά νομίζω ότι στον Έλληνα αρέσει να απλά να του σερβιρούν ότι να είναι στο τραπέζι και ας ειναι ακομα και σκατα και αυτος να αμφιταλαντεύεται αν θα πρέπει να τα φάει με κουτάλι ή πηρούνι
Καλησπερα, διοριστηκα φετος και πρωτη φορα θα κανω χαρτια για αποσπαση.Αν μπορει ας μου απαντησει καποιος.1) Στα δικαιολογητικα εκτος απο πιστοπ.γαμου θελει και ληξιαρχικη πραξη γεννησης παιδιου?2)Για τη μεταθεση παιρνουμε 4 μορια συνυπηρετησης με ιδιωτικο υπαλληλο.Τωρα μπορουμε να παρουμε βεβαιωσεις απ'το ΙΚΑ για συνυπηρετηση και βεβαιωση απο εργοδοτη?
Σ'ευχαριστω πολύ.Κι εγω πιστευω οτι αναφερεται στο δημοσιο.Αλλά για μεταθεση ισχυει συνυπηρετηση με ιδιωτικο τομεα,για αποσπαση δεν ισχυει?Ό,τι να'ναι.Τι να πω
1. όταν λέτε β φάση αποσπάσεων εννοείτε την περίοδο των ενστάσεων? (πρώτη φορά κάνω αίτηση...)2. συνυπηρέτηση ισχύει και για τους μη εκπαιδευτικούς συζυγους φαντάζομαι.... σωστά?3.πού υπάρχουν τα πυσδε στην εγκύκλιο? θέλω πειραιά αλλά μαλλον πιάνει κι όλα τα νησάκια...4. παίρνεις στα γραφεία τα μόρια του πλησιέστερου σχολείου και στα κεδδυ ?νιώθω τεράστια απογοήτευση για τα αόριστα ΘΑ της εγκυκλίου... θέλουμε να θεωρούμαστε και ευνομούμενη χώρα του δυτικού πολιτισμού τρομάρα μας...