0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συνάδελφοι βλέπει κανένας που είναι ο Πίνακας Α' για τα ολοήμερα??
Παράθεση από: kostaskat στις Απριλίου 19, 2010, 12:01:29 amΣυνάδελφοι βλέπει κανένας που είναι ο Πίνακας Α' για τα ολοήμερα??Θα αναρτηθεί σήμερα στο Site του Υπουργείου και θα κοινοποιηθεί στις Δ/νσεις με email.
κατα ποσο μετρουν λογοι υγειας γονεων για να παρει καποιος αποσπαση;
Παράθεση από: Pro στις Απριλίου 19, 2010, 08:59:28 amΠαράθεση από: kostaskat στις Απριλίου 19, 2010, 12:01:29 amΌποιος καταφέρει να μιλήσει με υπουργείο ας ρωτήσει και το παρακάτω.Είμαι ΠΕ19. Μπορώ να κάνω αίτηση απόσπασης σε ολοήμερα που ανήκουν και εκτός από το ΠΥΣΔΕ της οργανικής μου; π.χ. έχω οργανική στην Εύβοια. Μπορώ να κάνω αίτηση για απόσπαση σε ολοήμερα στο ΠΥΣΔΕ Χαλκιδικής;Ναι.Η εγκύκλιος είναι για απόσπαση από ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΔΕ .Μπορείς να κάνεις αίτηση αποσπασης σε ολοήμερα σε άλλο ΠΥΣΔΕ .Αυτό εννοεί
Παράθεση από: kostaskat στις Απριλίου 19, 2010, 12:01:29 amΌποιος καταφέρει να μιλήσει με υπουργείο ας ρωτήσει και το παρακάτω.Είμαι ΠΕ19. Μπορώ να κάνω αίτηση απόσπασης σε ολοήμερα που ανήκουν και εκτός από το ΠΥΣΔΕ της οργανικής μου; π.χ. έχω οργανική στην Εύβοια. Μπορώ να κάνω αίτηση για απόσπαση σε ολοήμερα στο ΠΥΣΔΕ Χαλκιδικής;Ναι.Η εγκύκλιος είναι για απόσπαση από ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΔΕ .Μπορείς να κάνεις αίτηση αποσπασης σε ολοήμερα σε άλλο ΠΥΣΔΕ .Αυτό εννοεί
Όποιος καταφέρει να μιλήσει με υπουργείο ας ρωτήσει και το παρακάτω.Είμαι ΠΕ19. Μπορώ να κάνω αίτηση απόσπασης σε ολοήμερα που ανήκουν και εκτός από το ΠΥΣΔΕ της οργανικής μου; π.χ. έχω οργανική στην Εύβοια. Μπορώ να κάνω αίτηση για απόσπαση σε ολοήμερα στο ΠΥΣΔΕ Χαλκιδικής;
Το ξαναγράφω γιατί δεν φαίνεταιΌποιος καταφέρει να μιλήσει με υπουργείο ας ρωτήσει και το παρακάτω.Είμαι ΠΕ19. Μπορώ να κάνω αίτηση απόσπασης σε ολοήμερα που ανήκουν και εκτός από το ΠΥΣΔΕ της οργανικής μου; π.χ. έχω οργανική στην Εύβοια. Μπορώ να κάνω αίτηση για απόσπαση σε ολοήμερα στο ΠΥΣΔΕ Χαλκιδικής;
Το συγκεκριμένο κwλ0χαρτο που έστειλε το ΥΠΠΔ
Παράθεση από: schmeichel3 στις Απριλίου 19, 2010, 11:16:03 amΤο συγκεκριμένο κwλ0χαρτο που έστειλε το ΥΠΠΔ