0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
και οι μέρες περνάνε, αυριο λήγει η προθεσμία υποβολής αιτήσεων και ακόμα δεν ξέρουμε αν σε περίπτωση απόσπασης σε φορέα ή στο Υπουργείο θα χρωστάμε την οργανική μας. έλεος πια!!!@
Ευχαριστώ Damien. Επειδή πάντα είσαι ενημερωμένος πότε με το καλό θα δοθούν διευκρινήσεις
Παράθεση από: Damien στις Απριλίου 28, 2010, 07:49:29 pmΠαράθεση από: dimari στις Απριλίου 28, 2010, 05:29:17 pmΜε έκαψες Alexander Δεν έχω υπηρετήσει την οργανική μου γιατι πήρα απόσπαση... Σε ευχαριστώ πάντως Για τα θεματα, τα οποια προκυπτουν απο τις προβλεψεις του νεου Ν/Σ, της υπηρετησης της οργανικης των μετατιθεμενων του τρεχοντος ετους και οσων "χρωστουν" ακομη την οργανικη τους απο μεταθεσεις προηγουμενων ετων, θα υπαρξουν διευκρινησεις εκ του υπουργειου. Damien, επειδή δείχνεις ενημερωμένος, σου θέτω τα εξής:Διορίστηκα Σεπτέμβρη του 2009, κάπου στην Κρήτη. Δεν πήρα μετάθεση. Θα κάνω αίτηση για απόσπαση. Θα χρωστάω την οργανική για τη δεύτερη χρονιά, λόγω της αλλαγής σε διετία; Μήπως έχεις κάποια "διευκρίνηση" από Υπουργείο για αυτό;
Παράθεση από: dimari στις Απριλίου 28, 2010, 05:29:17 pmΜε έκαψες Alexander Δεν έχω υπηρετήσει την οργανική μου γιατι πήρα απόσπαση... Σε ευχαριστώ πάντως Για τα θεματα, τα οποια προκυπτουν απο τις προβλεψεις του νεου Ν/Σ, της υπηρετησης της οργανικης των μετατιθεμενων του τρεχοντος ετους και οσων "χρωστουν" ακομη την οργανικη τους απο μεταθεσεις προηγουμενων ετων, θα υπαρξουν διευκρινησεις εκ του υπουργειου.
Με έκαψες Alexander Δεν έχω υπηρετήσει την οργανική μου γιατι πήρα απόσπαση... Σε ευχαριστώ πάντως
Παραθέτω κομμάτι του Πολυνομοσχεδίου που κατατέθηκε στη
Παράθεση από: howlands στις Απριλίου 28, 2010, 10:44:53 pmΉ εννοεί ότι οι αποσπάσεις θα γίνουν κανονικά όπως κάθε χρόνο και σε θέσεις χωρίς πλήρη εκπαιδευτικά και διδακτικά καθήκοντα!Μα πως είναι δυνατόν να καταργεί νόμο που βγήκε πριν ένα μήνα!!!!! ανεμομαζώματα, διαβολοσκορπίσματα
Ή εννοεί ότι οι αποσπάσεις θα γίνουν κανονικά όπως κάθε χρόνο και σε θέσεις χωρίς πλήρη εκπαιδευτικά και διδακτικά καθήκοντα!Μα πως είναι δυνατόν να καταργεί νόμο που βγήκε πριν ένα μήνα!!!!!
Το σεναριο της καταργησης των επιδοματων και της μερικης τους ενσωματωσης στο βασικο μισθο, στο πλαισιο της καταρτισης του ενιαιου μισθολογιου, καθε αλλο παρα μακιαβελικο ή εξωπραγματικο το θεωρω. Ειναι πολυ πιθανο να συμβει το προσεχες διαστημα. Το τελευταιο εγχειρημα για την καθιερωση ενιαιου μισθολογιου συντελεστηκε στα τελη της προηγουμενης δεκαετιας και φυσικα στεφθηκε με παταγωδη αποτυχια, αφου ο καθε ανεκδιηγητος υπουργος εσπευδε να εξαιρεσει το δικο του βιλαετι, με αποτελεσμα το μισθολογιο να καταστει κενο γραμμα. Επι ΔΝΤκρατιας, ωστοσο, δεν υπαρχουν περιθωρια για φθηνους λεονταρισμους...
Παράθεση από: lil στις Απριλίου 28, 2010, 10:36:54 pm Παραθέτω κομμάτι του Πολυνομοσχεδίου που κατατέθηκε στη