0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: dimari στις Απριλίου 28, 2010, 05:29:17 pmΜε έκαψες Alexander Δεν έχω υπηρετήσει την οργανική μου γιατι πήρα απόσπαση... Σε ευχαριστώ πάντως Για τα θεματα, τα οποια προκυπτουν απο τις προβλεψεις του νεου Ν/Σ, της υπηρετησης της οργανικης των μετατιθεμενων του τρεχοντος ετους και οσων "χρωστουν" ακομη την οργανικη τους απο μεταθεσεις προηγουμενων ετων, θα υπαρξουν διευκρινησεις εκ του υπουργειου.
Με έκαψες Alexander Δεν έχω υπηρετήσει την οργανική μου γιατι πήρα απόσπαση... Σε ευχαριστώ πάντως
Ή εννοεί ότι οι αποσπάσεις θα γίνουν κανονικά όπως κάθε χρόνο και σε θέσεις χωρίς πλήρη εκπαιδευτικά και διδακτικά καθήκοντα!Μα πως είναι δυνατόν να καταργεί νόμο που βγήκε πριν ένα μήνα!!!!!
Παράθεση από: howlands στις Απριλίου 28, 2010, 10:44:53 pmΉ εννοεί ότι οι αποσπάσεις θα γίνουν κανονικά όπως κάθε χρόνο και σε θέσεις χωρίς πλήρη εκπαιδευτικά και διδακτικά καθήκοντα!Μα πως είναι δυνατόν να καταργεί νόμο που βγήκε πριν ένα μήνα!!!!! Άλλος μας έλεγε πριν 6 μήνες πως λεφτά υπάρχουν!!! Η κατάργηση του άρθρου ενός νόμου μέσα σε 1 μήνα θα μας πειράξει τώρα ?
Αντε ας πω και γω την απορία μου γιατί διαβάζω και ξαναδιαβαζω το νομοσχεδιο και ιδιως το αρθρο 30 αλλα...Εγω ειμαι στο Νομο Ηλείας 4 χρόνια σε διάθεση. Εχω υπηρετήσει 2 χρόνια εκεί σε λειτουργικα κενα και τα αλλα 2 έχω πάρει απόσπαση. Αν φέτος "πιάσω"οργανική στο Νομο, θα πρπεπει να την υπηρετήσω 2 χρόνια?Η θα μετράνε τα 2 χρόνια που είχα υπηρετήσει σε λειτουργικά κενα?