0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: papagena στις Ιουλίου 10, 2009, 09:16:34 amΚαλημέρα σε όλους! Υπάρχει κάποιο νέο για τις αποσπάσεις δευτεροβάθμιας; Τι περιμένουν πια;Καλημέρα, μόλις μίλησα με το γραφείο αποσπάσεων στο ΥΠΕΠΘ. Μου είπαν τέλος της επόμενης εβδομάδας και οτι απο χτες συνεδριάζει το ΚΥΣΔΕ. Θα δείξει....Και φανταστείτε ότι στη Δ/θμια που κατέθεσα εγώ έλεγαν ότι θα βγουν σε 10 ημέρες από το τέλος των αιτήσεων δηλ. 16 Μαίου (τουλάχιστον στο 16 θα είναι μέσα!!!!)
Καλημέρα σε όλους! Υπάρχει κάποιο νέο για τις αποσπάσεις δευτεροβάθμιας; Τι περιμένουν πια;
Γνωρίζει κανείς τι χρονικο περιθώριο υπάρχει στο να δηλώσουμε σχολεία για όσους πήραν την απόσπαση;
Περιμένουμε...να παίξουν μαντολίνο με τα νεύρα μας....! Παντρεύτηκα πριν λίγες μόνο μέρες και έχω κολλήσει στον υπολογιστή περιμένοντας. Και εμφανίζονται μερικοί στο φόρουμ και μας λένε μέχρι την προηγούμενη Πέμπτη- Παρασκευή. Φασολάδα μαγειρεύουν
Μια απλή αίτηση όπου αναφέρεις τον αριθμό πρωτοκόλλου της προηγούμενης αίτησης. Φυσικά και δικαιολογητικά αν έχει αλλάξει κάτι από την προηγούμενη αίτηση.
Ξέρει κανείς αν υπάρχουν άλλες κατηγορίες που δεν έχουν ανακοινωθεί ή μόνο για τα σχολεία περιμένουμε;
Λες να βγούνε πρώτα όλες αυτές;;;;