0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
δεν είμαι σίγουρη αλλά μήπως εννοεί όχι μετάθεση πριν την τριετία; και μιλάει για απόσπαση σε διοικητική θέση όχι σε σχολείο. σε μπέρδεψα περισσότερο;
ΧΡΩΣΤΑΩ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΙΚΗ ΘΕΣΗ. ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ; ΠΡΕΠΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΝΑ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΤΗΣΩ; ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΤΑΛΛΑΞΩ Ή ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΤΗΣΩ;
Για παράδειγμα ο νομός Λέσβου αποτελείται από τη Λήμνο και την Μυτιλήνη που γεωγρφικά δεν έχουν καμία σχέση ενώ ανήκουν στο ίδιο ΠΥΣΔΕ. Σ' αυτή την περίπτωση τί κάνεις? Το διακινδυνεύεις να θέλεις να πας στην Λήμνο και να σε στείλουν Μυτιλήνη ή και αντίστροφα? Μπορείς αυτό να το ξέρεις από πριν?
Παράθεση από: T-tinos στις Σεπτεμβρίου 15, 2008, 08:53:29 pmΣΤΗΝ ΕΓΚΥΚΛΙΟ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΣΠΑΣΕΙΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΤΟ ΕΝΙΑΙΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΠΟΣΠΑΣΕΩΝ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ; ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΣΤΟ INTERNET;Αυτό δεν το γνωρίζω. Φαντάζομαι συνδέεται με το νέο ηλεκτρονικό σύστημα καταχώρησης των μεταθέσεων.
ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΚΛΙΟ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΣΠΑΣΕΙΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΤΟ ΕΝΙΑΙΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΠΟΣΠΑΣΕΩΝ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ; ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΣΤΟ INTERNET;
Ευχαριστώ για τις προηγούμενες απαντήσεις! Τώρα θα ήθελα να ρωτήσω το εξής: Στην αίτηση για απόσπαση θα πρέπει να αναφερθούνε οι λόγοι για τους οποίους την ζητάω. Οι δικοί μου λόγοι είναι οικονομικοί, καθώς στο μέρος που είμαι τώρα πρέπει να πληρώνω ενοίκιο και δεν μπορώ να ανταπεξέλθω οικονομικά, ενώ στην περιοχή που ζητάω (όπου όμως δεν έχω εντοπιότητα) έχω σπίτι για να μείνω και έτσι δε θα πληρώνω ενοίκιο. Θα πρέπει να καταθέσω και συνειμμένα δικαιολογητικά για να το αποδείξω ή απλά το δηλώνω? Και στην περίπτωσή μου ποια είναι αυτά τα δικαιολογητικά?
Παράθεση από: georgia_cs στις Μαρτίου 05, 2010, 11:09:05 amΕυχαριστώ για τις προηγούμενες απαντήσεις! Τώρα θα ήθελα να ρωτήσω το εξής: Στην αίτηση για απόσπαση θα πρέπει να αναφερθούνε οι λόγοι για τους οποίους την ζητάω. Οι δικοί μου λόγοι είναι οικονομικοί, καθώς στο μέρος που είμαι τώρα πρέπει να πληρώνω ενοίκιο και δεν μπορώ να ανταπεξέλθω οικονομικά, ενώ στην περιοχή που ζητάω (όπου όμως δεν έχω εντοπιότητα) έχω σπίτι για να μείνω και έτσι δε θα πληρώνω ενοίκιο. Θα πρέπει να καταθέσω και συνειμμένα δικαιολογητικά για να το αποδείξω ή απλά το δηλώνω? Και στην περίπτωσή μου ποια είναι αυτά τα δικαιολογητικά?Συγνωμη για την παρεμβαση αλλα δεν νομιζω να τους πολυενδιαφερει στο υπουργειο δυστηχως αν εχεις να πληρωσεις το ενοικιο η οχι. εδω μας κοβουν ολοκληρο μισθο και δεν συγκινουνται....δυστηχως οι αποσπασεις περιοριζονται σημαντικα και για να την παρεις θα πρεπει να εχεις "δοντι" γερο.ετσι μας καταντησανε.....μακαρι παντως να την παρεις!