0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: πε04.04 στις Ιουνίου 24, 2010, 08:54:37 amΝα ρωτησω κάτι γιατι ειμαι μπερδεμένη:Διοριστηκα το 2009Ημουν Διαθεση Πυσδε και μόλις πήρα οργανική θέσηΕχω ζητήσει απόσπασηΕαν την πάρω θα έχω δικαιωμα μεταθεσης τον Νοεμβριο;Όχι, πρέπει να υπηρετήσεις την οργανική που μόλις πήρες.
Να ρωτησω κάτι γιατι ειμαι μπερδεμένη:Διοριστηκα το 2009Ημουν Διαθεση Πυσδε και μόλις πήρα οργανική θέσηΕχω ζητήσει απόσπασηΕαν την πάρω θα έχω δικαιωμα μεταθεσης τον Νοεμβριο;
Παράθεση από: vgargan στις Ιουνίου 24, 2010, 09:48:54 amΠαράθεση από: πε04.04 στις Ιουνίου 24, 2010, 08:54:37 amΝα ρωτησω κάτι γιατι ειμαι μπερδεμένη:Διοριστηκα το 2009Ημουν Διαθεση Πυσδε και μόλις πήρα οργανική θέσηΕχω ζητήσει απόσπασηΕαν την πάρω θα έχω δικαιωμα μεταθεσης τον Νοεμβριο;Όχι, πρέπει να υπηρετήσεις την οργανική που μόλις πήρες.Συνάδερφε άλλο η προσωρινή τοποθέτηση και άλλο η οριστική τοποθέτηση. Στην οριστική έχεις οργανική.Όχι βρε παιδιά, την πρώτη χρονιά ήσουν με προσωρινή τοποθέτηση και αυτό θεωρείται σαν υπηρέτηση στην οργανική θέση. Δε χρειάζεται να υπηρετήσεις την οργανική του χρόνου!
Παράθεση από: orchid στις Ιουνίου 24, 2010, 09:59:14 amΠαράθεση από: vgargan στις Ιουνίου 24, 2010, 09:48:54 amΠαράθεση από: πε04.04 στις Ιουνίου 24, 2010, 08:54:37 amΝα ρωτησω κάτι γιατι ειμαι μπερδεμένη:Διοριστηκα το 2009Ημουν Διαθεση Πυσδε και μόλις πήρα οργανική θέσηΕχω ζητήσει απόσπασηΕαν την πάρω θα έχω δικαιωμα μεταθεσης τον Νοεμβριο;Όχι, πρέπει να υπηρετήσεις την οργανική που μόλις πήρες.Συνάδερφε άλλο η προσωρινή τοποθέτηση και άλλο η οριστική τοποθέτηση. Στην οριστική έχεις οργανική.Όχι βρε παιδιά, την πρώτη χρονιά ήσουν με προσωρινή τοποθέτηση και αυτό θεωρείται σαν υπηρέτηση στην οργανική θέση. Δε χρειάζεται να υπηρετήσεις την οργανική του χρόνου!Συνάδερφε άλλο η προσωρινή τοποθέτηση και άλλο η οριστική τοποθέτηση. Στην οριστική έχεις οργανική.
Συνάδερφε άλλο η προσωρινή τοποθέτηση και άλλο η οριστική τοποθέτηση. Στην οριστική έχεις οργανική.
Καταρχήν να χαιρετίσω τους συναδέλφους και να ευχηθώ από καρδιάς σε όλους που έκαναν αίτηση απόσπασης το καλύτερο(ανεξάρτητα αν αυτό είναι- ή δεν είναι εφικτό)..Δεδομένης της αγωνίας όλων μας για το αν θα πάρουμε ή όχι και κυρίως για το που θα είμαστε και επειδή όλοι δεν έχουμε άλλες πηγές πληροφόρησης πέραν αυτού του νήματος δημόσιας συζήτησης (ελληνιστί thread ) θα παρακαλούσα να μην υποβάλουμε posts άσχετα λίγο ή πολύ με το θέμα παρά μόνον αν κάποιος μαθαίνει κάτι νεώτερο σχετικά με το αν και πότε θα βγούν και θέλει, να το λέει εδώ...Δεν μπορεί να έχεις την αγωνία για κάτι νέο που αφορά την απόσπαση και βλέποντας νέο μήνυμα να διαβάζεις για θέματα ψιλοάσχετα τα οποία μπορούν να αποτελέσουν άλλο θέμα συζήτησης στο ίδιο forum..Ευχαριστώ και συγγνώμη αν και εγώ με το post μου συντέλεσα έστω και στο ελάχιστο σε αυτό..Και πάλι καλή επιτυχία!