0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: makispe20 στις Ιουνίου 30, 2010, 04:10:25 pmΥπάρχουν Γραφεία στα οποία δεν έγιναν αποσπάσεις. Μήπως αυτά πηγαίνουν για κλείσιμο; Παράδειγμα: 3ο Γρ. Δ.Ε. Ν. Κυκλάδων στη Σαντορίνη.Το περίεργο είναι ότι στο 3ο Γρ. Π.Ε. Ν. Κυκλάδων έγιναν αποσπάσεις 2 εκπαιδευτικών. Μπορεί να σκέφτονται συγχώνευση των 2 Γραφείων ή να περάσουν τα σχολεία του 3ου Γραφείου Δ.Ε. Ν. Κυκλάδων στην αρμοδιότητα άλλου Γραφείου Δ.Ε. του νομού.Περίεργα πράγματα, τέλος πάντων. Άλλα θα κλείσουν άλλα θα συγχωνευθούν και παράλληλα θα προχωρήσει η υποχρεωτική μετάταξη όσων περισσεύουν.
Υπάρχουν Γραφεία στα οποία δεν έγιναν αποσπάσεις. Μήπως αυτά πηγαίνουν για κλείσιμο; Παράδειγμα: 3ο Γρ. Δ.Ε. Ν. Κυκλάδων στη Σαντορίνη.Το περίεργο είναι ότι στο 3ο Γρ. Π.Ε. Ν. Κυκλάδων έγιναν αποσπάσεις 2 εκπαιδευτικών. Μπορεί να σκέφτονται συγχώνευση των 2 Γραφείων ή να περάσουν τα σχολεία του 3ου Γραφείου Δ.Ε. Ν. Κυκλάδων στην αρμοδιότητα άλλου Γραφείου Δ.Ε. του νομού.Περίεργα πράγματα, τέλος πάντων.
Με ποια κριτήρια παίρνει κάποιος απόσπαση σε Διευθυνση/Γραφείο? Έχω εντοπίσει κάποιους γνωστούς μου κ έχω πάθει λίγο...
A’ ΦΑΣΗ ΑΠΟΣΠΑΣΕΩΝΔΕΥΤΕΡΟ
από ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΔΕ πότε αναμένονται γνωρίζετε;
Παράθεση από: xsenos στις Ιουνίου 30, 2010, 04:12:53 pmΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣΠΛΕΟΝ ΣΕ Δ/ΝΣΗ-ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΘΑ ΦΑΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΟΥ ΧΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙ.ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟ ΚΑΘΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙ Ή ΟΧΙ ΝΑ ΠΑΕΙ. Απλώς είναι ένας τρόπος να βρεθείς στην πατρίδα σου. Για κάποιους αυτό έρχεται πιο σημαντικό από τα χρήματα και τις διακοπές...
ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣΠΛΕΟΝ ΣΕ Δ/ΝΣΗ-ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΘΑ ΦΑΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΟΥ ΧΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙ.ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟ ΚΑΘΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙ Ή ΟΧΙ ΝΑ ΠΑΕΙ.