0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αντε βρε παιδια,να πανε οσοι πανε στα γραφεια,υπεραριθμοι,βυσματα,ικανοι κτλ,μπας και φεξει και για μας τους διοριστεους β φουρνιας και μας βαλουν καπου,σε σχολεια λεω, και ξεροσταλιαζουμε οι δυσμοιροι...
Χαριτολογωντας, το νημα προσλαμβανει ιδιαιτερη αξια και ως case study των ψυχoλογικων μεταπτωσεων των εκπαιδευτικων, εν συναρτησει με την εκβαση της αποσπασεως τους, αλλα και ως μελετη της διαδικασιας της εκλογικευσης, που στην ταξη της υπαρξιακης αναλυτικης του Sartre ονομαζεται "mauvaise fois"...
"που δεν θα υπάρχει άνθρωπος να πληρώσει μισθοδοσίες.."Με τη μισθοδοσια ασχολειται αποκλειστικα ατομο απο το γραφειο;Γνωριζει καποια/a κατι σχετικα με αυτο;
Παράθεση από: Maro στις Ιουλίου 03, 2010, 03:52:20 pm"που δεν θα υπάρχει άνθρωπος να πληρώσει μισθοδοσίες.."Με τη μισθοδοσια ασχολειται αποκλειστικα ατομο απο το γραφειο;Γνωριζει καποια/a κατι σχετικα με αυτο;Ναι υπάρχει συγκεκριμένο άτομο στα Γραφεία το οποίο ασχολείται με τις μισθοδοσίες των εκπαιδευτικών,με το ΙΚΑ των αναπληρωτών,με τα ένσημά τους,με τις ΑΠΔ και γενικότερα ασχολείται με ο,τιδήποτε αφορά στα οικονομικά του Γραφείου ή των εκπαιδευτικών που ανήκουν σε αυτό.Φυσικά το άτομο που άναλαμβάνει όλα αυτά δν είναι εκπαιδευτικός αλλά έχει σπουδάσει Οικονομικά.
Παράθεση από: christy_xd@1 στις Ιουλίου 03, 2010, 04:33:40 pmΠαράθεση από: Maro στις Ιουλίου 03, 2010, 03:52:20 pm"που δεν θα υπάρχει άνθρωπος να πληρώσει μισθοδοσίες.."Με τη μισθοδοσια ασχολειται αποκλειστικα ατομο απο το γραφειο;Γνωριζει καποια/a κατι σχετικα με αυτο;Ναι υπάρχει συγκεκριμένο άτομο στα Γραφεία το οποίο ασχολείται με τις μισθοδοσίες των εκπαιδευτικών,με το ΙΚΑ των αναπληρωτών,με τα ένσημά τους,με τις ΑΠΔ και γενικότερα ασχολείται με ο,τιδήποτε αφορά στα οικονομικά του Γραφείου ή των εκπαιδευτικών που ανήκουν σε αυτό.Φυσικά το άτομο που άναλαμβάνει όλα αυτά δν είναι εκπαιδευτικός αλλά έχει σπουδάσει Οικονομικά.Εγώ πληρώνομαι από Εύβοια και έχει ανατεθεί σε εξωτερικό γραφείο η μισθοδοσία με χρέωση 1,35
Συγνώμη για την κατάχρηση του χώρου, αλλά οσάκις έχω επιχειρήσει να ανοίξω θέμα τα κάνω θάλασσα....Ήθελα να ρωτήσω, και αν μπορεί κάποιος ας μου απαντήσει, η υπηρέτηση της οργανικής υποχρεωτικά για διετία αφορα μόνο τους νεοδιόριστους? Εγώ έχω υπηρετήσει μια χρονιά την οργανική μου, και φέτος έχω ζητήσει απόσπαση....
Στο γραφείο που ανήκω εγώ πάντως το άτομο που ασχολείται με τα οικονομικά το έχει σπουδάσει το αντικείμενο.Η ίδια άλλωστε μου είπε ότι δν είναι εκπαιδευτικός.Άλλωστε είναι αστέρι η γυναίκα,κάνει σωστά την δουλέιά της και με το παραπάνω οπότε το τί έχει ή δν έχει σπουδάσει μικρή σημασία έχει.
Φυσικά το άτομο που άναλαμβάνει όλα αυτά δν είναι εκπαιδευτικός αλλά έχει σπουδάσει Οικονομικά.