0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Απλά πήρε ο συνδικαλιστής τηλέφωνο φίλο μου που τον είχε βάλει μέσονκαι τον ενημέρωσε πως πήρε την απόσπαση.Το ευχάριστο είναι πως τον ρώτησε και για μέναπου δεν έχω βάλει κανένα μέσο(με συνυπηρέτηση και 2 παιδιά, όμως)και είπε πως κι εγώ είμαι μέσα.Άρα πιθανότατα δε θα υπάρξει δραστική μείωση των αποσπάσεων στα σχολεία(βέβαια ίσως χρειαστεί να παρουσιαστούμετο Σεπτέμβρη μέχρι να 'ρθει αντικαταστάτης).
Παράθεση από: Blackrider στις Ιουλίου 04, 2010, 01:20:35 pmΑπλά πήρε ο συνδικαλιστής τηλέφωνο φίλο μου που τον είχε βάλει μέσονκαι τον ενημέρωσε πως πήρε την απόσπαση.Το ευχάριστο είναι πως τον ρώτησε και για μέναπου δεν έχω βάλει κανένα μέσο(με συνυπηρέτηση και 2 παιδιά, όμως)και είπε πως κι εγώ είμαι μέσα.Άρα πιθανότατα δε θα υπάρξει δραστική μείωση των αποσπάσεων στα σχολεία(βέβαια ίσως χρειαστεί να παρουσιαστούμετο Σεπτέμβρη μέχρι να 'ρθει αντικαταστάτης).Συγχαρητηρια τοτε... και στους 2 σας. Δασκαλοι ειστε και οι 2?
Παράθεση από: marylou στις Ιουλίου 04, 2010, 01:48:37 pmΠαράθεση από: Blackrider στις Ιουλίου 04, 2010, 01:20:35 pmΑπλά πήρε ο συνδικαλιστής τηλέφωνο φίλο μου που τον είχε βάλει μέσονκαι τον ενημέρωσε πως πήρε την απόσπαση.Το ευχάριστο είναι πως τον ρώτησε και για μέναπου δεν έχω βάλει κανένα μέσο(με συνυπηρέτηση και 2 παιδιά, όμως)και είπε πως κι εγώ είμαι μέσα.Άρα πιθανότατα δε θα υπάρξει δραστική μείωση των αποσπάσεων στα σχολεία(βέβαια ίσως χρειαστεί να παρουσιαστούμεΜπορεις να μαθεις ποια μερα θα βγουν οι αποσπασεις στην δημοσιοτητα;;;το Σεπτέμβρη μέχρι να 'ρθει αντικαταστάτης).Συγχαρητηρια τοτε... και στους 2 σας. Δασκαλοι ειστε και οι 2?Δάσκαλοι, δυτική Θεσσαλονίκη. Όσο για το αν θα παρουσιαστούμε, εξαρτάται από το πότε θα γίνουν οι διορισμοί μονίμων και αναπληρωτών και αν κάποιος/α δηλώσει το σχολείο από το οποίο φεύγουμε. Αν γίνουν εντός Αυγούστου τότε δε θα πάμε.
Παράθεση από: Blackrider στις Ιουλίου 04, 2010, 01:20:35 pmΑπλά πήρε ο συνδικαλιστής τηλέφωνο φίλο μου που τον είχε βάλει μέσονκαι τον ενημέρωσε πως πήρε την απόσπαση.Το ευχάριστο είναι πως τον ρώτησε και για μέναπου δεν έχω βάλει κανένα μέσο(με συνυπηρέτηση και 2 παιδιά, όμως)και είπε πως κι εγώ είμαι μέσα.Άρα πιθανότατα δε θα υπάρξει δραστική μείωση των αποσπάσεων στα σχολεία(βέβαια ίσως χρειαστεί να παρουσιαστούμεΜπορεις να μαθεις ποια μερα θα βγουν οι αποσπασεις στην δημοσιοτητα;;;το Σεπτέμβρη μέχρι να 'ρθει αντικαταστάτης).Συγχαρητηρια τοτε... και στους 2 σας. Δασκαλοι ειστε και οι 2?
Απλά πήρε ο συνδικαλιστής τηλέφωνο φίλο μου που τον είχε βάλει μέσονκαι τον ενημέρωσε πως πήρε την απόσπαση.Το ευχάριστο είναι πως τον ρώτησε και για μέναπου δεν έχω βάλει κανένα μέσο(με συνυπηρέτηση και 2 παιδιά, όμως)και είπε πως κι εγώ είμαι μέσα.Άρα πιθανότατα δε θα υπάρξει δραστική μείωση των αποσπάσεων στα σχολεία(βέβαια ίσως χρειαστεί να παρουσιαστούμεΜπορεις να μαθεις ποια μερα θα βγουν οι αποσπασεις στην δημοσιοτητα;;;το Σεπτέμβρη μέχρι να 'ρθει αντικαταστάτης).
Παράθεση από: marylou στις Ιουλίου 04, 2010, 01:48:37 pmΠαράθεση από: Blackrider στις Ιουλίου 04, 2010, 01:20:35 pmΑπλά πήρε ο συνδικαλιστής τηλέφωνο φίλο μου που τον είχε βάλει μέσονκαι τον ενημέρωσε πως πήρε την απόσπαση.Το ευχάριστο είναι πως τον ρώτησε και για μέναπου δεν έχω βάλει κανένα μέσο(με συνυπηρέτηση και 2 παιδιά, όμως)και είπε πως κι εγώ είμαι μέσα.Άρα πιθανότατα δε θα υπάρξει δραστική μείωση των αποσπάσεων στα σχολεία(βέβαια ίσως χρειαστεί να παρουσιαστούμετο Σεπτέμβρη μέχρι να 'ρθει αντικαταστάτης).Συγχαρητηρια τοτε... και στους 2 σας. Δασκαλοι ειστε και οι 2?Δάσκαλοι, δυτική Θεσσαλονίκη. Όσο για το αν θα παρουσιαστούμε, εξαρτάται από το πότε θα γίνουν οι διορισμοί μονίμων και αναπληρωτών και αν κάποιος/α δηλώσει το σχολείο από το οποίο φεύγουμε. Αν γίνουν εντός Αυγούστου τότε δε θα πάμε.