0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Στη δημοσιότητα λογικά θα βγουν τέλος βδομάδας, όταν τις υπογράψει η υπουργός.Όσο για τις αποσπάσεις σε ΑΕΙ-ΤΕΙ, στην απόφαση το υπουργείο http://www.ypepth.gr/docs/apospaseis_ekpaideytikwn_p_e_se_panepisthmia_2010_2011_100630.doc το διευκρινίζει:Εφόσον υπάρχει δυνατότητα το Σεπτέμβριο θα ακολουθήσει 2ος κύκλος αποσπάσεων για τον προσδιορισμό των οποίων θα ληφθεί υπόψιν:- Ο αριθμός των ασκούμενων φοιτητών- Το είδος της πρακτικής άσκησης (ο φόρτος εργασίας που προκύπτει για το τμήμα λόγω των πρακτικών ασκήσεων).Για τον λόγο αυτό παρακαλούνται τα τμήματα να στείλουν τις ανάγκες τους στις αρμόδιες διευθύνσεις μέχρι 30-7-2010.
Τα τελευταία 2 χρόνια φίλοι μου ανύπαντροι παίρναν απόσπαση στη δυτική Θεσσαλονίκη χωρίς μέσον (εξακριβωμένα).Φέτος ίσως κοπούν όσοι δεν πληρούν κάποιο από τα κριτήρια (συνυπηρέτηση, λόγοι υγείας, παιδιά κλπ.).Κανείς δε ξέρει.
Δυτικη Θεσσαλονικη ποιες περιοχες ειναι ακριβως; εγω εβαλα και δυτικη και ανατολικη στην αιτηση.
Να κανω και εγω μια ερωτηση.. Εχω κανει αιτηση για αποσπαση στο Ν. Αττικης και περιμενω την ανακοινωση των ΠΥΣΔΕ. Πρωτη φορα εκανα την προηγουμενη χρονια αιτηση λογω του οτι ο συζυγος ειναι αστυνομικος στην Αθηνα και εχουμε 2 παιδια. Δεν εψαξα για καποιο βισμα γιατι ολοι μου ελεγαν πως βασει του νομου για συνυπηρετηση με ενστολο δεν υπαρχει προβλημα. Πραγματι πηρα την αποσπαση. Φετος ομως διαβαζοντας αυτα που οι περισσοτεροι εχετε γραψει για βισματα, οτι οι αποσπασεις θα ειναι λιγοτερες κτλ. και με δεδομενο οτι δεν εχω βαλει καποιο βισμα, υπαρχει περιπτωση να μην παρω και εγω αποσπαση παρα την υπαρξη του νομου για τη συνυπηρετηση με ενστολο? Αν υποθεσουμε οτι δεν παρω, υπαρχει τροπος αντιδρασης αν και μετα την προσφυγη που θα κανω η αιτηση μου απορριφθει? Να σημειωσω οτι δεν εχω οργανικη θεση γιατι στην περιοχη του διορισμου μου ειμαι υπεραριθμη.
Καλημέρα..Σήμερα θα μάθουμε τα νέα του ΥΣΜΕ ή απο αύριο???
Παράθεση από: lilo στις Ιουλίου 05, 2010, 09:56:57 amΚαλημέρα..Σήμερα θα μάθουμε τα νέα του ΥΣΜΕ ή απο αύριο???Μόλις μίλησα με το ΥΣΜΕ και μου είπαν ότι σήμερα γίνεται το συμβούλιο και από αύριο πιστεύουν ότι θα μπορούν να μας πουν αν πήραμε απόσπαση, ή στα σχολεία ή στα γραφεία. Άντε καλή μας επιτυχία!
Παράθεση από: Koni_dr στις Ιουλίου 05, 2010, 11:38:09 amΠαράθεση από: lilo στις Ιουλίου 05, 2010, 09:56:57 amΚαλημέρα..Σήμερα θα μάθουμε τα νέα του ΥΣΜΕ ή απο αύριο???Μόλις μίλησα με το ΥΣΜΕ και μου είπαν ότι σήμερα γίνεται το συμβούλιο και από αύριο πιστεύουν ότι θα μπορούν να μας πουν αν πήραμε απόσπαση, ή στα σχολεία ή στα γραφεία. Άντε καλή μας επιτυχία! Τι εννοεις "ή στα γραφεια";