0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία.... Μη μας τη στερείς και αυτή...
Παράθεση από: Koni_dr στις Ιουλίου 05, 2010, 09:56:17 pmΗ ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία.... Μη μας τη στερείς και αυτή... Σε καμία περίπτωση δε θέλω να τη στερήσω ούτε από κανέναν άλλο ούτε από τον ίδιο μου τον εαυτό...
ρε παιδιά,έλεος με τις παραφιλολογίες.Όποιος λέει κάποια πληροφορία ας μας λέει και από που είναι για να κρίνουμε αν είναι έγκυρη ή όχι....και προφανώς αν την άκουσε από τη κυρά Μαριώ που άνοιγε φύλλο για σπανακόπιτα εκείνη την ώρα,μάλλον δεν είναι και τόσο έγκυρη...
Παράθεση από: john-πε06 στις Ιουλίου 05, 2010, 10:36:30 pmρε παιδιά,έλεος με τις παραφιλολογίες.Όποιος λέει κάποια πληροφορία ας μας λέει και από που είναι για να κρίνουμε αν είναι έγκυρη ή όχι....και προφανώς αν την άκουσε από τη κυρά Μαριώ που άνοιγε φύλλο για σπανακόπιτα εκείνη την ώρα,μάλλον δεν είναι και τόσο έγκυρη...Συνάδελφε έχεις απόλυτο δίκιο.Κι εγώ απεχθάνομαι τις παραφιλολογίες και σέβομαι την αγωνία δεκάδων ανθρώπων,κινήθηκα τελείως παρορμητικά όταν έστειλα το μήνυμα,ίσως να μην έπρεπε...Η πληροφορία αυτή προέρχεται από υπάλληλο περιφερειακής διεύθυνσης και ελπίζω να μην ευσταθεί...
Αν πάρετε τηλ στα μειονοτικά σας λένε αν παίρνετε απόσπαση. Εγώ δεν πήρα Καλή επιτυχία!