0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μπράβο σας παιδιά!!!Αν πραγματικά πήρατε απόσπαση χωρίς μέσον τότε τί να πω;Ειλικρινά μπράβο!Απλά θα επιμείνω σε αυτά που έχω ήδη γράψει...γιατί πώς αλλιώς μπορώ να εξηγήσω το γεγονός ότι κάποιος που έχει οικογένεια και παιδιά,ίσως και προβλήματα υγείας δεν κατάφερε να πάρει απόσπαση και την πήρε κάποιος άλλος που ούτε παιδιά είχε,ούτε οικογένεια ούτε κάποια άλλα προβλήματα υγείας.'Ισως να αδυνατώ να δώσω μια απάντηση στο γιατί ο ένας δεν πήρε την απόσπαση και την πήρε ο άλλος γιατί είμαι ξανθιά...αλλά και πάλι καταλήγω στο μέσον.Άλλωστε είπα πως δίνουν αποσπάσεις και σε άτομα που το αξίζουν,σε άτομα που δεν έβαλαν μέσον για ΞΕΚΑΡΦΩΜΑ,για να μην τους πάρουν με τις πέτρες όπως είπε και ο Γιωργάκης και ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ για να υπάρχουν και κάποια άτομα ικανά στα γραφεία για να τους βγάζουν όλη τη δουλειά γιατί μην μου πείτε πως δεν υπάρχουν κ αυτά...Πάντως περιπτώσεις σας και τη δική σας(δεν σας αμφισβητώ)κατά την γνώμη μου αποτελούν εξαιρέσεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Παράθεση από: πε04.04 στις Ιουνίου 24, 2010, 08:54:37 amΝα ρωτησω κάτι γιατι ειμαι μπερδεμένη:Διοριστηκα το 2009Ημουν Διαθεση Πυσδε και μόλις πήρα οργανική θέσηΕχω ζητήσει απόσπασηΕαν την πάρω θα έχω δικαιωμα μεταθεσης τον Νοεμβριο;Όχι, πρέπει να υπηρετήσεις την οργανική που μόλις πήρες.
Να ρωτησω κάτι γιατι ειμαι μπερδεμένη:Διοριστηκα το 2009Ημουν Διαθεση Πυσδε και μόλις πήρα οργανική θέσηΕχω ζητήσει απόσπασηΕαν την πάρω θα έχω δικαιωμα μεταθεσης τον Νοεμβριο;
Εγω δεν ειχα κανει ποτε αιτηση για αποσπαση. Φετος ειναι η πρωτη μου φορα που το επιδιωκω. Ως τωρα ομως βλεπω γυρω μου γνωστα μου ατομα να παιρνουν αποσπασεις καθε χρονο και ΟΛΑ εβαζαν παντα μεσον.
Οπως εμαθα το μεσημερι οι αποσπασεις θα εξεταστουν την Δευτερα 12/7. Το συμβουλιο διεκοψε σημερα τη συνεδριαση λογω του οτι δεν ειχαν τα λειτουργικα κενα των Νομών.