0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Έμαθε κανείς τουλάχιστον πόσοι νηπιαγωγοί πήραν απόσπαση;;;
Απο αύριο και καλά θα είναι. Πραγματικά δεν υπάρχει καμία άλλη ενημέρωση και΄ούτε σεβασμός οτι έχουμε "φάει"τον μισό Ιούλιο περιμένοντας-γιατί μην ξεχνάμε οτι υπάρχει μεγάλη μερίδα εκπαιδευτικών που περιμένει την απόσπαση για να οργανώσει τα οικονομικά του βάσει του τόπου εργασίας του!!
Μόλις έμαθα από αιρετό ότι ΔΕΝ ΠΗΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ παρόλο που έχω 2 παιδιά και πρόβλημα υγείας!!!ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΚΑΦΡΟΥΣ ΤΟΥ ΥΠΕΠΘ (και να σκεφτείς ότι τους ψήφισα..)[/quot Πρωτοβάθμια η Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση
Μόλις έμαθα από αιρετό ότι ΔΕΝ ΠΗΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ παρόλο που έχω 2 παιδιά και πρόβλημα υγείας!!!ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΚΑΦΡΟΥΣ ΤΟΥ ΥΠΕΠΘ (και να σκεφτείς ότι τους ψήφισα..)
Παράθεση από: KELLYNIKOL στις Ιουλίου 13, 2010, 10:40:09 pmΜόλις έμαθα από αιρετό ότι ΔΕΝ ΠΗΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ παρόλο που έχω 2 παιδιά και πρόβλημα υγείας!!!ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΚΑΦΡΟΥΣ ΤΟΥ ΥΠΕΠΘ (και να σκεφτείς ότι τους ψήφισα..)Λυπάμαι, για ποια περιοχή ηθελες; Εισαι αβαθμια ή βθμια;
Παράθεση από: tzamalou στις Ιουλίου 13, 2010, 10:46:57 pmΠαράθεση από: KELLYNIKOL στις Ιουλίου 13, 2010, 10:40:09 pmΜόλις έμαθα από αιρετό ότι ΔΕΝ ΠΗΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ παρόλο που έχω 2 παιδιά και πρόβλημα υγείας!!!ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΚΑΦΡΟΥΣ ΤΟΥ ΥΠΕΠΘ (και να σκεφτείς ότι τους ψήφισα..)Λυπάμαι, για ποια περιοχή ηθελες; Εισαι αβαθμια ή βθμια;Ανατολική Θεσσαλονίκη-ΠΕ70
Παράθεση από: KELLYNIKOL στις Ιουλίου 13, 2010, 10:51:00 pmΠαράθεση από: tzamalou στις Ιουλίου 13, 2010, 10:46:57 pmΠαράθεση από: KELLYNIKOL στις Ιουλίου 13, 2010, 10:40:09 pmΜόλις έμαθα από αιρετό ότι ΔΕΝ ΠΗΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ παρόλο που έχω 2 παιδιά και πρόβλημα υγείας!!!ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΚΑΦΡΟΥΣ ΤΟΥ ΥΠΕΠΘ (και να σκεφτείς ότι τους ψήφισα..)Λυπάμαι, για ποια περιοχή ηθελες; Εισαι αβαθμια ή βθμια;Ανατολική Θεσσαλονίκη-ΠΕ70Η οργανική σου που ειναι??Παντως για ακομη μια φορα φαινεται οτι δεν μετραν τα κοινωνικά κριτήρια, αλλα το δοντι...