0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αν ήξερα οτι δε δικαιουμαι απόσπαση γιατι προηγουνται άλλοι με περισσότερα κριτήρια ειλικρινά δε θα με πείραζε . Αλλα να βλέπω κοινωνικες αδικίες - γιατι περί αυτού πρόκειται- αυτό με θλίβει και έχω αρχισει να απογοητεύομαι για το τι αξιες θα πρέπει να μεταδώσω στα παιδιά μου. Ας ελπίσω οτι θα πάρω με τη δεύτερη φορά.
Γνωρίζεις πόσο καιρό κάνουν να βγουν τα αποτελέσματα ύστερα από την επανεξέταση των αιτήσεων;
Συγχαρητήρια σε όλους τους συναδέρφους της πρωτοβάθμιας που κατάφεραν και πήραν απόσπαση!!!! Τα ονόματα έχουν ανακοινωθεί στο alfavita. gr και στο esos.grΑπορία : Μπορεί ένας νεοδιόριστος για λόγους οικογενειακούς , υγείας ή εγκυμοσύνης να πάρει απόσπαση??? Πότε γίνονται οι αιτήσεις Φθινόπωρο Ευχαριστώ πολύ!!!!
Παράθεση από: edis στις Ιουλίου 14, 2010, 06:50:46 pmΑν ήξερα οτι δε δικαιουμαι απόσπαση γιατι προηγουνται άλλοι με περισσότερα κριτήρια ειλικρινά δε θα με πείραζε . Αλλα να βλέπω κοινωνικες αδικίες - γιατι περί αυτού πρόκειται- αυτό με θλίβει και έχω αρχισει να απογοητεύομαι για το τι αξιες θα πρέπει να μεταδώσω στα παιδιά μου. Ας ελπίσω οτι θα πάρω με τη δεύτερη φορά. Και μένα αυτό με πειράζει..Γιατί αλήθεια δε βάζουν τα μόρια των ατόμων που παίρνουν απόσπαση να ξέρουμε όλοι?δεν τους συμφέρει έτσι?
Ως αιρετός, επέμεινα οι αποσπάσεις να πραγματοποιηθούν με βάση τα κενά που η ίδια η Υπηρεσία έθεσε υπόψη του Συμβουλίου και ανέρχονταν συνολικά σε 11.046 (ΠΕ 70 5.728, ΠΕ 60 1.927, ΠΕ 06 1.376, ΠΕ 11 1.349, ΠΕ 16 666). Αυτό δεν έγινε αποδεκτό με αποτέλεσμα να παραμείνουν ανικανοποίητες αιτήσεις εκπαιδευτικών με πολλά χρόνια υπηρεσίας και με 2 ή 3 παιδιά, ενώ εξακολουθούν να υπάρχουν κενά σε όλα σχεδόν τα ΠΥΣΠΕ της Ελλάδας, ακόμη και στα πιο «δύσκολα», όπως Ανατολική και Δυτική Θεσσαλονίκη, Καρδίτσα, Λάρισα, Τρίκαλα, Φλώρινα κα. Ταυτόχρονα, δεν ελήφθησαν σοβαρά υπόψη, οι δεύτερες ή τρίτες προτιμήσεις των συναδέλφων που θα έδιναν την ευκαιρία να αποσπαστούν σε περιοχές πέραν από την πρώτη προτίμησή τους.Σας παρακαλώ ας βρεθεί ενας να μου πει γιατί προτιμάει να έχει κενά. Ένας. Και να μας έχει εγκλωβισμένους. Πραγματικά δεν βγάζω άκρη!!