0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Και απο ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΔΕ τα ίδια χάλια παιδιά..... Οι αποσπάσεις μειωμένες σε σημέιο τρέλλας. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί αυτή η αντιμετώπιση απο την Υπουργό; Μάλλον αύριο επίσημα!
Παράθεση από: πε04.04 στις Ιουλίου 15, 2010, 12:31:44 pmκαι εγω αυτο θα ελεγα να αποφυγεις οσο μπορεις τα δυσπροσιτα, γιατι η διετια ειναι υποχρεωτικη... Κατα τα αλλα δικαιουσαι αποσπαση ανα πασα στιγμη αλλα θα χρωστας οργανικη. Στην εγκυκλιο διορισμων που θα βγει θα ειναι διασαφηνσμενα αυτα. Καλη επιτυχια!Στην περσινή πάντως ήταν ξεκάθαρο:(αντιγράφω)IV. Στις διατάξεις του άρθρου 21 παρ.2 του ν.3328/2005 (ΦΕΚ 80/1-4-2005 τ.Α΄) ορίζεται ότι οι εκπαιδευτικοί, που διορίζονται σε δυσπρόσιτα σχολεία του ν. 1143/1981, υπηρετούν σ΄ αυτά επί μία τουλάχιστον συνεχή διετία, αποκλειομένης απολύτως και για οποιονδήποτε λόγο της αποσπάσεως, μεταθέσεως ή μετατάξεώς τους από τα σχολεία αυτά κατά τη διάρκεια της διετίας.
και εγω αυτο θα ελεγα να αποφυγεις οσο μπορεις τα δυσπροσιτα, γιατι η διετια ειναι υποχρεωτικη... Κατα τα αλλα δικαιουσαι αποσπαση ανα πασα στιγμη αλλα θα χρωστας οργανικη. Στην εγκυκλιο διορισμων που θα βγει θα ειναι διασαφηνσμενα αυτα. Καλη επιτυχια!
Από όσο έμαθα ναι. Ξέρω ότι δεν πήρα απόσπαση!!! Σήμερα ή αυριο θα ανακοινωθούν!!! Εκτός αν κανένα βύσμα μπορέσει και καθυστερήσει τη διαδικασία...