0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ρε, παιδιά! Πείτε με χαζή αλλά εγώ δεν καταλαβαίνω... Να μειωθούν οι αποσπάσεις σε φορείς γιατί στερούν τους καθηγητές από τα σχολεία! Ως εδώ καλά! Κι εγώ μαζί της!! Αλλά οι αποσπάσεις στα σχολεία γιατί να μειωθούν! Αφού πάλι κενό θα καλύψω! Δεν είπαμε να μας πάνε εκεί που θα περισσεύουμε... Δηλαδή γιατί να πάρει αναπληρωτή για μια θέση που θέλει να καλύψει ένας μόνιμος! Τι της κοστίζει! Μας τιμωρεί που τολμήσαμε να διοριστούμε! Γιατί να μην γίνονται έστω αμοιβαίες αποσπάσεις... Δεν καταλαβαίνω, δεν καταλαβαίνω...
Για ΠΥΣΔΕ μιλάω κι εγώ. Τί περιπτώσεις είσαστε συνάδελφοι? (οικογενειακή κατάσταση κτλ.) Όχι τίποτε άλλο αλλά για να δω αν έχω κι εγώ καμιά ελπίδα (δεν έχω βάλει μέσον).
Αίτηση επανεξέτασης κάνεις αργότερα, αφού ανακοινωθούν επίσημα οι αποσπάσεις από το Υπουργείο.Απ' ότι κατάλαβα στις αποσπάσεις από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ πήραν απόσπαση όλοι οι έγγαμοι με παιδιά(με την προϋπόθεση να μην έχει συμπληρωθεί ο αριθμός των αποσπάσεων στην περιοχή που ζητούσαν).Είδα πολλούς γνωστούς παντρεμένους με ένα παιδί που πήραν απόσπαση Θεσσαλονίκη, Αθήνα κλπ.Αντίθετα όλοι οι ελεύθεροι γνωστοί κόπηκαν, όπως και κόπηκαν και έγγαμοι χωρίς παιδιά αλλά με συνυπηρέτηση(προφανώς γιατί προηγήθηκαν αυτοί ΜΕ παιδιά και συμπληρώθηκε ο αριθμός).Πιθανόν αυτοί να πάρουν απόσπαση το Σεπτέμβρη.Αντίστοιχα θα συμβούν νομίζω και στα ΠΥΣΔΕ.
Παιδιά μην τα περιμένετε σήμερα.Μόλις διάβασα στο esoς ότι δεν ολοκληρώθηκε ούτε σήμερα η διαδικασία.