0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλά μιλάτε σοβαρά? δεν ξέρετε που παίρνουν τηλέφωνο? Εδώ παίρνουν http://ne.pasok.gr/ στις Νομαρχιακές του ΠΑΣΟΚ.Επιλέξτε την περιοχή σας και να θυμάστε και το όνομα του βουλευτή έτσι? σημαντικό μην το ξεχάσετεΑπλά αυτοί που βγαίνουν και λένε ότι "'έμαθαν" ότι δεν πήραν είναι αυτοί που δεν είχαν καλό βύσμα, τους έφαγαν τα μεγάλα βύσματα. Τον Σεπτέμβριο θα ψάξουν για καλύτερο βύσμα πιο κοντά στον υπουργό.Αθάνατη ΕλλαδάραΑ ρε ΔΝΤ που μας χρειάζεταιΠραγματικά έχω αηδιάσειΠαράθεση από: black21 στις Ιουλίου 17, 2010, 02:11:08 amΡε παιδιά χωρίς παρεξήγηση...αφού δεν ξέρετε αιρετούς και άλλα τέτοια πέστε και σε εμάς που παίρνετε τηλέφωνο και μαθαίνετε αν είστε ή όχι στη λίστα; Για να μας φύγει και η αγωνία...
Ρε παιδιά χωρίς παρεξήγηση...αφού δεν ξέρετε αιρετούς και άλλα τέτοια πέστε και σε εμάς που παίρνετε τηλέφωνο και μαθαίνετε αν είστε ή όχι στη λίστα; Για να μας φύγει και η αγωνία...
Προφανώς έκανα λάθος που απλά σας έγραψα δύο λέξεις απο ότι έχω μαθει. Και εγω έχω την δική μου αγωνία όπως οι περισσότεροι εδώ μέσα. Δεν θα μπαίνατε στο forum αυτό αν δεν θέλετε να μαθαιτε τι γίνεται, ακόμα και απο άτομα που ίσως έχουν κατι να σας πουν παραπάνω. Δηλαδή το να βγάζετε το ματι σε καποιον που προσπαθεί να πει μια κουβεντα απο οτι άκουσε και ότι είδε πρεπει να ειναι κακός ή να χαρακτηρίζετε βύσμα ή όπως αλλιως θέλετε να το λέτε. Τι να πω;
Κατηγορήστε όσο θέλετε. Σας ξαναλέω οτι εδω μεσα μπηκατε για να μαθετε κατι παραπάνω. Ποτε δεν ειπα ουτε μίλησα για βύσμα. Σιωπώ από εδω και πέρα!!!!!
Θεωρώ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ να κατηγορούμε συναδέλφους-συνανθρώπους για το αν έχουν βάλει βύσμα στη σημερινή εποχή.Αν είχα βάλει εγώ βύσμα δε θα δεχόμουν υπόδειξη από κανένα ιδεολογικό λαμόγιο που κάθε 4 χρόνια μου φορτώνει ΑΥΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ.Και δε μιλάμε μόνο για (πρωθ)υπουργούς αλλά και βουλευτές-δημάρχους-νομάρχες κ.ο.κ.Όταν από τις Πανεπιστημιακές νεολαίες είναι ΦΑΝΕΡΟΣ ο μηχανισμός εξυπηρέτησης, όταν εντάσσεσαι σε αυτές για να περνάς μαθήματα και αυτές τελικά αποτελούν τη γεννήτρια πολιτικών...και όταν τελικά ψηφίζουμε (μιλάω κατά πλειοψηφία)ΑΥΤΟΥΣ....τότε είναι υποκριτικό να κατηγορούμε τον όποιον άνθρωπο έβαλε βύσμα. Ειδικά αν έχει πραγματικά πρόβλημα και αν δε βάλει βύσμα θα του πάρει τη θέση κάποιο κακομαθημένο που βαρέθηκε την επαρχία κ θέλει τα mall του και τα