0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: heren στις Ιουλίου 22, 2010, 12:05:55 pmΑυτό ειναι τρελό...γιατι δεν παρουσιάζουν τα κενα για τις μεταθέσεις (πριν τις μεταθεσεις για να υπολογιστουν τοτε και να μετακινηθουν οσοι επιθυμουν τοτε) και τα παρουσιαζουν τωρα ...Κοβουν τις μεταθεσεις κοβουν και τις αποσπασεις ετσι .........ΑΙΣΧΟΣΑυτό είναι ευθύνη του καθε ΠΥΣΔΕ. Το κάθε ΠΥΣΔΕ πρέπει να κάνει σωστά την δουλειά του
Αυτό ειναι τρελό...γιατι δεν παρουσιάζουν τα κενα για τις μεταθέσεις (πριν τις μεταθεσεις για να υπολογιστουν τοτε και να μετακινηθουν οσοι επιθυμουν τοτε) και τα παρουσιαζουν τωρα ...Κοβουν τις μεταθεσεις κοβουν και τις αποσπασεις ετσι .........ΑΙΣΧΟΣ
Να κανω μια ερωτηση εγω που εκανα αιτηση μονο για ΠΥΣΠΕ οντας προερχομενος απο την δευτεροβαθμια δεν εχω καμια τυχη?επρεπε οπωσδηποτε να δηλωσω και πυσδε?και αν ισχυει αυτο τοτε γιατι το ηλεκτρονικο συστημα καταχωρησης των αιτησεων στις διευθυνσεις δεχθηκε και καταχωρησε την αιτηση μου μονο για τα πυσπε???
Παράθεση από: sok79 στις Ιουλίου 22, 2010, 01:35:19 pmΝα κανω μια ερωτηση εγω που εκανα αιτηση μονο για ΠΥΣΠΕ οντας προερχομενος απο την δευτεροβαθμια δεν εχω καμια τυχη?επρεπε οπωσδηποτε να δηλωσω και πυσδε?και αν ισχυει αυτο τοτε γιατι το ηλεκτρονικο συστημα καταχωρησης των αιτησεων στις διευθυνσεις δεχθηκε και καταχωρησε την αιτηση μου μονο για τα πυσπε???Είσαι σίγουρος ότι το σύστημα δέχθηκε μόνο ΠΥΣΠΕ;Το ρώτησα με προσοχή σε δύο δευτεροβάθμιες. Μου είπαν ότι πρέπει υποχρεωτικά να επιλέξω ΠΥΣΔΕ και μετά ΠΥΣΠΕ
Πήρα τηλ και η κυρία μου είπε ότι το όνομά μου δεν είναι στη λίστα. Επίσης τη ρώτησα αν θα δοθούν στη δημοσιότητα σήμερα και μου είπε ότι δεν ξέρει και ότι τώρα είναι σπίτι (!). Καλά, τί είναι εκεί που πήρα; Πες μας Pro!
marvacΠήρα τηλ και η κυρία μου είπε ότι το όνομά μου δεν είναι στη λίστα. Επίσης τη ρώτησα αν θα δοθούν στη δημοσιότητα σήμερα και μου είπε ότι δεν ξέρει και ότι τώρα είναι σπίτι (!). Καλά, τί είναι εκεί που πήρα; Πες μας Pro!
ΠαράθεσηmarvacΠήρα τηλ και η κυρία μου είπε ότι το όνομά μου δεν είναι στη λίστα. Επίσης τη ρώτησα αν θα δοθούν στη δημοσιότητα σήμερα και μου είπε ότι δεν ξέρει και ότι τώρα είναι σπίτι (!). Καλά, τί είναι εκεί που πήρα; Πες μας Pro! ΑΙΡΕΤΟΣ ΤΗΣ ΔΑΚΕ. ΑΠΛΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ GOOGLE...