0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Το "μου είπε η υπάλληλος" δε με πείθει. Αν κάνεις αίτηση για μετάθεση αμφιβάλλω αν θα μοριοδοτηθείς για συνυπηρέτηση.Τέλος πάντων, επειδή κουράζουμε τους ανθρώπους που περιμένουν, ο καθένας για τους δικούς του λόγους (που επίσης ο καθένας θεωρεί σημαντικούς), νομίζω ότι οι περισσότεροι συμφωνούμε ότι θα έπρεπε να ακολουθείται η διαδικασία των μεταθέσεων και στις αποσπάσεις.
Δοθέντος ότι η ώρα είναι 6:15, μάλλον για αύριο το κόβω τελικά[/το esos ανακοίνωσε ότι θα δημοσιευθούν αύριο το πρωί
Σκ@@@@ με μπανάνες! (πώς λέμε με φράουλες...)
Άντε παιδιά, ραντεβού πάλι αύριο, την ίδια ώρα! Μην ξεχνιόμαστε....
παιδια οι αποσπασεις επισημα θα ανακοινωθουν αυριο πρωι, αλλα στο τηλεφωνο 2108021766 πραγματι μια κυρια ενημερωνει για το αν πηρες αποσπαση. λεγοντας μονο το επωνυμο μου με βρηκε ολα τα υπολοιπα στοιχεια (πε, ονομα, περιοχη διορισμου και αποσπασης ...) και με ενημερωσε οτι πηρα αποσπασηειναι το νουμερο ενος αιρετου ........οι πληροφοριες που δινει ειναι αληθεις!!!![/quΚρίμα κι είχα μια ελπίδα ....((
και ο αντρας μου πηρε και απαντησε προ ολιγου μια ευγενεστατη κυρια που ηταν πολυ εξυπηρετικη.βεβαια περιμενει αποσπαση για πυσπε και η κυρια του πε οτι τα χαρτια που εχει ειναι μονο για πυσδε οποτε η αναμονη συνεχιζεται..ξερει κανεις ποτε θα βγουν αποσπασεις για πυσπε?