0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συνάδελφε dimdel επίτρεψε μου να διατηρήσω την ανωνυμία μου, καθώς και του συναδέλφου που ανέφερα. Δεν προσπαθώ άλλωστε να πείσω κανέναν... Αυτό που ήθελα να πω ειναι οτι δεν είναι όλα άσπρο μαύρο...
Παντως, ανεξαρτητα απο τις αποκαλυψεις για το οργιο αδιαφανειας και αναξιοκρατιας στις αποσπασεις που μολις ειδαν το φως της δημοσιοτητας, η καθυστερηση των ανακοινωσεων των αποσπασεων και η εντεχνη διασπορα πληροφοριων και ονοματων μεσα απο κομματικους διαυλους, που ακομη και την υστατη ωρα πωλουν εκδουλευση στους ψηφοφορους, αποτελει παραδεδομενη πρακτικη της λειτουργιας του υπουργειου και επαναλαμβανεται με συνεπεια εδω και χρονια.Oι αιρετοι του ΚΥΣΔΕ φερουν τεραστια ευθυνη για τη συστηματικη και ηθελημενη έλλειψη ενημερωσης των εκπαιδευτικων επι της διαδικασιας των αποσπασεων και συνακολουθα, για την ψυχικη ταλαιπωρια την οποια επιβαλλουν στους συναδέλφους ανερυθριαστα, με τις μεθοδευμενες διαρροες σε πολιτικα γραφεια και αγνωστου ταυτοτητας τηλεφωνα… Θα μπορουσαν καλλιστα να αναρτησουν ένα χρονοδιαγραμμα ή μια ανακοινωση που χονδρικα θα οριοθετουσε τους χρονους συνεδριασης του ΚΥΣΔΕ και της επισημης ανακοινωσης των αποτελεσματων των αποσπασεων, πράττοντας τα στοιχειώδη, που απορρέουν από τον αυτονοητο ρολο της συνδικαλιστκης εκπροσωπησης ενός εκ των πολυπληθέστερων κλάδων του Δημοσίου, όπως άλλωστε κανουν οι αιρετοι του ΚΥΣΠΕ, οι οποιοι, τουλαχιστον, μεριμνουν για τη στοιχειωδη ενημερωση των συναδελφων τους, με συχνες αναρτησεις/ανακοινωσεις ειτε στον ιστοτοπο της ΔΟΕ ειτε στα διαφορα εκπαιδευτικα sites.Ιδου ο καρπος των επιμοχθων προσπαθειων που καταβαλλουν οι αιρετοι του ΚΥΣΔΕ για την εγκυρη και εγκαιρη πληροφορηση των συναδελφων, σε ένα ευρυ φασμα εκπαιδευτικων θεματων: http://olme-attik.att.sch.gr/announces.php?j=3Θα μπορουσαν, επισης, να αναλαβουν την ευθυνη και να διαρρεύσουν το αρχειο excel, με τις αποσπασεις των καθηγητων, στον ιστοτοπο της ΟΛΜΕ από χθες, ακολουθωντας το παραδειγμα των αιρετων του ΚΥΣΠΕ, οι οποιοι διοχετευσαν αναλογη διαρροη στον ιστοτοπο της ΔΟΕ, αρκετες ημερες πριν την επισημη, πρωτοκολλημενη ανακοινωση των ονοματων…
Ρωτάω εγώ τώρα ο χαζός!!!!!!Οι αιρετοί τα συμφέροντα ποιών "προασπίζουν"?Με ποιά πλευρά εντάσσονται και για τι "αγωνίζονται"?
Συγγνώμη αλλά ότι αυτό το link http://www.sendspace.com/file/qwftrhείναι του υπουργείου ποιός το λέει; Γιατί αν το ανοίξεις απλά βλέπεις ονόματα.