0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μπερδεύτηκαν τα βύσματα;
πολύ το φοβάμαι
μα ποσο δυσκολο ειναι να πουν μια ημερομηνια και να βγαλουν τοτε τα αποτελεσματα???οταν εμας μας ζητανε να τηρησουμε ημερομηνιες ειναι ευκολο?δεν ξερουν ποσοι περιμενουν??ειλικρινα πολυ θα ηθελα να εβλεπα τι γινεται αυτη τη στιγμη μεσα στο υπουργειο......
ειλικρινα πολυ θα ηθελα να εβλεπα τι γινεται αυτη τη στιγμη μεσα στο υπουργειο......
Μάλλον ετοιμάζουν σχέδιο διαφυγής. Δεν κάνω πλάκα, σε λίγες εβδομάδες θα δείς
λέω ότι είμαι κατά της βίας, αλλά είναι μερικά γαϊδούρια που μόνο έτσι καταλαβαίνουν!!!!!!!προσέξτε κύριοι γιατί ο κόσμος ένα κλικ θέλει για να ανάψει......μετά δεν θα ξέρετε σε ποια τρύπα να χωθείτε!!!!!
ειμαι στο τσακ να στειλω κανενα μαιλ στο esos.τι εννοουν λεγοντας μεσημερι???και που ειναι η ενημερωση για κατι νεοτερο???καλυτερα να μην ελεγαν τιποτα να μην περιμεναμε.
Παράθεση από: sakis στις Ιούλιος 26, 2010, 03:10:53 μμλέω ότι είμαι κατά της βίας, αλλά είναι μερικά γαϊδούρια που μόνο έτσι καταλαβαίνουν!!!!!!!προσέξτε κύριοι γιατί ο κόσμος ένα κλικ θέλει για να ανάψει......μετά δεν θα ξέρετε σε ποια τρύπα να χωθείτε!!!!! Φίλε μου, ούτε από ξύλο καταλαβαίνουν αυτοί. Γιαούρτωμα και γιουχάισμα όπου σταθούν και όπου βρεθούν. Φτύσιμο στα μούτρα, να ντρέπονται να κυκλοφορήσουν.Και ΚΥΡΙΩΣ, να αποκοπούμε επιτέλους από τον επίκτητο ραγιαδισμό μας και να τους γυρίζουμε την πλάτη στα ρουσφετοδεσμά τους.