0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: giokspy στις Ιουλίου 27, 2010, 11:02:12 amτελικα ποτε λετε να βγουν οι ανακλησεις και οι επανεξετασεις?? μου ειπαν απο τη ββαθμια οτι επρεπε να ειχα κανει ανακληση της αιτησης αποσπασης πριν βγουν οι αποσπασεις και οτι τωρα γινεται ανακληση μονο για πολυ σοβαρους λογους(φανταστειτε δε χρησιμοποιησα βυσμα στην αποσπαση και θα ψαχνω βυσμα στην ανακληση!!!)Ένας γνωστός μου που είχε κάνει αίτηση ανάκλησης εδώ και ένα μήνα, λόγω προβλήματος υγείας συγγενικού του προσώπου, την πήρε. Οπότε, τελικά, ούτε αυτό μετράει.
τελικα ποτε λετε να βγουν οι ανακλησεις και οι επανεξετασεις?? μου ειπαν απο τη ββαθμια οτι επρεπε να ειχα κανει ανακληση της αιτησης αποσπασης πριν βγουν οι αποσπασεις και οτι τωρα γινεται ανακληση μονο για πολυ σοβαρους λογους(φανταστειτε δε χρησιμοποιησα βυσμα στην αποσπαση και θα ψαχνω βυσμα στην ανακληση!!!)
Παράθεση από: Daidalos στις Ιουλίου 27, 2010, 11:22:05 amΠαράθεση από: giokspy στις Ιουλίου 27, 2010, 11:02:12 amτελικα ποτε λετε να βγουν οι ανακλησεις και οι επανεξετασεις?? μου ειπαν απο τη ββαθμια οτι επρεπε να ειχα κανει ανακληση της αιτησης αποσπασης πριν βγουν οι αποσπασεις και οτι τωρα γινεται ανακληση μονο για πολυ σοβαρους λογους(φανταστειτε δε χρησιμοποιησα βυσμα στην αποσπαση και θα ψαχνω βυσμα στην ανακληση!!!)Ένας γνωστός μου που είχε κάνει αίτηση ανάκλησης εδώ και ένα μήνα, λόγω προβλήματος υγείας συγγενικού του προσώπου, την πήρε. Οπότε, τελικά, ούτε αυτό μετράει. αν ειναι δυνατον, να ψαχνουμε τωρα βυσμα για να γινει ανακληση αποσπασης. αν την ηθελα την αποσπαση ειμαι σιγουρος πως δεν θα την ειχα παρει!!
φίλη γυμνάστρια αποσπάστηκε στην 4η επιλογή της
Πως γίνεται αυτό με το βύσμα βρε παιδιά; Πας σε βουλευτικό γραφείο; Λαδώνεις; Οι αιρετοί τι ρόλο παίζουν; Οι βυσματίες να ενημερώσουν τον κόσμο!!!
Παράθεση από: panos2 στις Ιουλίου 27, 2010, 11:43:04 amΠως γίνεται αυτό με το βύσμα βρε παιδιά; Πας σε βουλευτικό γραφείο; Λαδώνεις; Οι αιρετοί τι ρόλο παίζουν; Οι βυσματίες να ενημερώσουν τον κόσμο!!!λογικα ρωτας ολους τους συγγενεις και κοντινους φιλους αν ξερουν καποιο πχ μπατζανακη του ξαδερφου του θειου του βουλευτη, περιφεριαρχη, η υπαλληλου στο ΥΠΕΠΘ(συνηθως οτι περιπτωσεις γνωστων που εχουν βγαλει ακρη με αποσπασεις ηταν με ατομα,του εκαστοτε υπουργου, απο το υπουργειο). Δεν ειναι παντως οτι καλυτερο να υποχρεωνεσαι στον καθε ασχετο αλλα αν υπαρχει αναγκη τι να κανεις. Εγω παντως σε αντιθεση με τον υπολοιπο κοσμο περιμενα με αγωνια τις αποσπασεις μη τυχον και συμβει καμια στραβη και παρω αποσπαση(οπως κ εγινε)
Εκανε κανεις αιτηση επανεξετασης; τι γραφουμε σε αυτην;
Και link του αρχείου αποσπάσεων σε excel αν το 'χει κανείς... να δουλέυαμε λιγάκι με το φίλτρο θα εξυπηρετούσε. Μα είναι σε Word. Τυχαίο? Δε νομίζω....