0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Γεια σας!Εγω δεν ειχα κανει αιτηση αποσπασης το Μαιο.Τωρα που εχω λογους να ζητησω και να κανω αιτηση εχω δικαιωμα να ζητησω αποσπαση για φορεα ή σχολειο?Γιατι απ'οτι ειδα στη β/θμια σου δινουν μια αιτηση για επανεξεταση γενικως χωρις τη διακριση αυτη.
http://www.alfavita.gr/artro.php?id=7004
Παράθεση από: ΠΕ0404 στις Αυγούστου 10, 2010, 11:52:26 amhttp://www.alfavita.gr/artro.php?id=7004Καλησπέρα...Να ενημερώσω ότι εδώ και δύο ώρες είχα πάρει τηλεφωνο στο υπουργείο και στα τηλέφωνα του τμήματος Γ΄που ασχολείται με αποσπάσεις. Σχετικά με αυτό το δημοσίευμα που έχει η alfavita.gr: Αορά μου είπε η κυρία για όσους δεν πρόλαβαν την προθεσμία για αιτήσεις αποσπάσεων που ήταν έως 30-4-2010 και ήταν εκπρόσθεσμοι μπορούν να κάνουν αίτηση νέας απόσπασης. Οσοι έχουμε κάνει χειρόγραφη αίτηση επανεξέτασης δεν μας αφορά αυτή η ανακοίνωση (δηλ, για νέες αιτήσεις από 16 έως 19 Αυγ). Μην μπερδευόμαστε....δεν αφορά αιτήσεις επανεξέτασης !!!!!Επίσης την ρώτησα για νέο ΚΥΣΔΕ και μου είπε μετά της 20 Αυγούστου.Υ.Γ. Προσωπικά πιστεύω με την ανακοίνωση που αναρτήθηκε απο το ΥΠΕΠΘ είναι μια καλή αφορμή για να εξεταστούν νέες αιτήσεις αλλά και όλες όσες έχουν γίνει χειρόγραφες δηλ, των επανεξετάσεων.
Παράθεση από: malioni στις Αυγούστου 10, 2010, 03:17:27 pmΠαράθεση από: ΠΕ0404 στις Αυγούστου 10, 2010, 11:52:26 amhttp://www.alfavita.gr/artro.php?id=7004Καλησπέρα...Να ενημερώσω ότι εδώ και δύο ώρες είχα πάρει τηλεφωνο στο υπουργείο και στα τηλέφωνα του τμήματος Γ΄που ασχολείται με αποσπάσεις. Σχετικά με αυτό το δημοσίευμα που έχει η alfavita.gr: Αορά μου είπε η κυρία για όσους δεν πρόλαβαν την προθεσμία για αιτήσεις αποσπάσεων που ήταν έως 30-4-2010 και ήταν εκπρόσθεσμοι μπορούν να κάνουν αίτηση νέας απόσπασης. Οσοι έχουμε κάνει χειρόγραφη αίτηση επανεξέτασης δεν μας αφορά αυτή η ανακοίνωση (δηλ, για νέες αιτήσεις από 16 έως 19 Αυγ). Μην μπερδευόμαστε....δεν αφορά αιτήσεις επανεξέτασης !!!!!Επίσης την ρώτησα για νέο ΚΥΣΔΕ και μου είπε μετά της 20 Αυγούστου.Υ.Γ. Προσωπικά πιστεύω με την ανακοίνωση που αναρτήθηκε απο το ΥΠΕΠΘ είναι μια καλή αφορμή για να εξεταστούν νέες αιτήσεις αλλά και όλες όσες έχουν γίνει χειρόγραφες δηλ, των επανεξετάσεων. Ευχαριστούμε για την ενημέρωση malioni. Ίσως γινεται ηλεκτρονική καταχώριση των χειρόγραφων αιτήσεων από προσωπικό του Υπουργείου, ίσως πάλι απλά τις επισυνάπτουν στις αρχικές μας αιτήσεις - αν ασχοληθούν να τις βρουν... Σε κάθε περίπτωση, πάντως, στη χειρόγραφη αίτηση έγραψα και πάλι τους λόγους για τους οποίους ζητώ απόσπαση υπό μορφή παρατηρήσεων. Θεωρώ πως δεν ασχολούνται και πολύ να διαβάσουν τις αιτήσεις μας παρά μόνο κατά πλειοψηφία όσων τις έχουν "σπρώξει"- υπάρχουν τεράστια προβλήματα για κάποιους συναδέλφους κι όμως απορρίφθηκαν οι αιτήσεις τους γιατί δεν έβαλαν μέσο.
Απο ενημερωση που ειχα, η υπευθυνη ηγεσια για τις αποσπασεις μειονοτικων εχει κανει αλλαγες στις εισηγησεις του Συντονιστικου.......αυτο λεει πολλα......ελπιζω να μη βρεθουμε προ εκπληξεων.......Και καλα εχουν παει στην Υπουργο για υπογραφη και θα ανακοινωθουν την αλλα εβδομαδα.....Ταραξτε τους στα τηλεφωνα μπας και κουνηθουν λιγο.......οι μ...κες