0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: iona στις Αυγούστου 25, 2010, 08:41:00 pmσυνάδελφοι δεν ξέρω αν έχει ξανασυζητηθεί το θέμα αλλά θα ήθελα να ακούσω τη γνώμη σας...Διορίστηκα πέρσι, φέτος δεν πήρα μετάθεση θα είμαι ξανά στον ίδιο νομό. Τις προάλλες έκανα αίτηση επανεξέτασης απόσπασης, εαν πάρω την πολυπόθητη απόσπαση, εαν λέω, υπάρχει περίπτωση να ξαναγυρίσω στον τόπο που ήμουν πέρσι??έχω το δικαίωμα να κανω αίτηση μετάθεσης για του χρόνού ή θα πρέπει να πάρω ξανά απόσπαση?Ναι, έχεις δικαίωμα μετάθεσης, γιατί έχεις υπηρετήσει την οργανική σου.
συνάδελφοι δεν ξέρω αν έχει ξανασυζητηθεί το θέμα αλλά θα ήθελα να ακούσω τη γνώμη σας...Διορίστηκα πέρσι, φέτος δεν πήρα μετάθεση θα είμαι ξανά στον ίδιο νομό. Τις προάλλες έκανα αίτηση επανεξέτασης απόσπασης, εαν πάρω την πολυπόθητη απόσπαση, εαν λέω, υπάρχει περίπτωση να ξαναγυρίσω στον τόπο που ήμουν πέρσι??έχω το δικαίωμα να κανω αίτηση μετάθεσης για του χρόνού ή θα πρέπει να πάρω ξανά απόσπαση?
Όσοι ενδιαφέρονται για τοποθετήσεις στα ΙΕΚ επικοινώνησα και μου είπαν αύριο ή τη Δευτέρα στη σελίδα του ΟΕΕΚ.
Αν ανηκεις στη
μολις εμαθα απο τηλ στο υπουργειο οτι ξεκινα σε λιγο η συνεδριαση για την β φαση αποσπασεων σε σχολεια πρωτοβαθμιας- οσον αφορα τους φορεις μου ειπε οτι εχει γινει η συνεδριαση αλλα περιμενουνε υπογραφη της υπουργου προκειμενου να δοθουν στη δημοσιοτητα τα αποτελεσματα....
Ειναι δυνατον να εγινε νωριτερα για φορεις αφου πριν λιγες μερες εγιναν οι αιτησεις?