0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αυτο που πέταξε το esos οτι δε θα γινει καμια αποσπαση απο πρωτοβάθμια σε γραφεια ισχυει; και αν ναι τοτε τι την έβγαλαν την εγκυκλιο; ειναι σοβαροι;
Παράθεση από: Dim72 στις Αυγούστου 30, 2010, 07:43:17 pmΑυτο που πέταξε το esos οτι δε θα γινει καμια αποσπαση απο πρωτοβάθμια σε γραφεια ισχυει; και αν ναι τοτε τι την έβγαλαν την εγκυκλιο; ειναι σοβαροι;Από τον προισταμενο μου εμαθα πως δασκαλοι δεν θα αποσπαστουν καθολου σε γραφεια.μονο ειδικότητες.αυτο το ειπε η διαμαντοπουλου στη συναντηση της με τους διευθυντες εκπ/σης
Καλημέρα σε όλους Άντε να δούμε εάν θα μάθουμε τίποτα μέχρι τις 10.30 που θα φύγουμε για Πειραιά...
δηλαδη τι εννοει ο ποιητης? οτι αυτοι που θα αποσπασθουν στη β φαση θα αναλαβουν υπηρεσια στο νεο πυσδε με τους αναπληρωτες??
Παράθεση από: kashmir στις Αυγούστου 30, 2010, 01:56:05 pmΤελικα στο νομο Κορινθιας που εχω οργανικη μου ειπαν οτι πρεπει να ειμαι στη θεση μου μεχρι να αντικατασταθω ωστε να μπορεσω να φυγω. Πηγε λεει εγκυκλιος σημερα στα γραφεια.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΥ
Τελικα στο νομο Κορινθιας που εχω οργανικη μου ειπαν οτι πρεπει να ειμαι στη θεση μου μεχρι να αντικατασταθω ωστε να μπορεσω να φυγω. Πηγε λεει εγκυκλιος σημερα στα γραφεια.