*

Αποστολέας Θέμα: Αποσπάσεις 2010  (Αναγνώστηκε 738977 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος actor

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
Απ: Αποσπάσεις 2010
« Απάντηση #2590 στις: Αυγούστου 31, 2010, 10:30:34 am »
Πριν απο λίγο πήρα τηλέφωνο στο 210 3442286 (γραμματεία ΚΥΣΔΕ) και μου είπε ότι θα βγούν σήμερα ....ίδωμεν

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 00:04:56 »

Αποσυνδεδεμένος plakelia

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #2591 στις: Αυγούστου 31, 2010, 10:32:11 am »
θυμάστε ποιο 'ηταν το τηλ. που απαντούσε μια καλή κυρία και έλεγε αν πήραμε απόσπαση στην α φάση ανεπίσημα?
μήπως μαθουμε κάτι. το χα αλλα το χασα, όποιος το έχει ας μας το γράψει εδώ

mple thalassa to basiko til gia tis apospaseis einai to 210-3442435 kai yparxei kai to 210-3443266.den eggyomai gia tin eygeneia toys omos....moy eipan oti kathe mera kathontai mexri tis 11 to brady kai itan arketa ekneyrismenoi...ego pisteyo oti ta apotelesmta tha ta mathoyme pano sto aeroplano....kali epitixia se oloys...

Αποσυνδεδεμένος ΠΕ0404

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Ask Kosh
    • Προφίλ
« Απάντηση #2592 στις: Αυγούστου 31, 2010, 10:41:08 am »
Έτσι μου' ρχεται να μη φύγω σήμερα και να πάρω το ρίσκο... Αν ξεκινήσω αύριο πρωί (καράβι από εδώ φεύγει στις 6) θα είμαι στην οργανική γύρω στις 11. Αν τους ήξερα, θα μπορούσα να τους ειδοποιήσω να μην έχω πρόβλημα. Αλλά είναι και πρώτη μου μέρα εκεί..
Εφτά ο τόκος πέντε το φτιασίδι,
σαράντα με το λάδι και το ξύδι
κι αυτός που πίστευε και καρτερούσε,
βουβός φαρμακωμένος στέκει και θωρεί
τη λευτεριά που βγαίνει στο σφυρί.

Αποσυνδεδεμένος marylou

• Πλήρες μέλος
  • πε 70
    • Προφίλ
« Απάντηση #2593 στις: Αυγούστου 31, 2010, 10:51:07 am »
Έτσι μου' ρχεται να μη φύγω σήμερα και να πάρω το ρίσκο... Αν ξεκινήσω αύριο πρωί (καράβι από εδώ φεύγει στις 6) θα είμαι στην οργανική γύρω στις 11. Αν τους ήξερα, θα μπορούσα να τους ειδοποιήσω να μην έχω πρόβλημα. Αλλά είναι και πρώτη μου μέρα εκεί..

Στις 11 θα εχουν φυγει! Μην πας καν αν ειναι ετσι.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 00:04:56 »

Αποσυνδεδεμένος dimdimel

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση ΠΕ 05
    • Προφίλ
« Απάντηση #2594 στις: Αυγούστου 31, 2010, 10:51:25 am »

Δίκιο έχεις! Μήπως να το κάνουμε όλοι έτσι? Τί δηλαδή? μόνο αυτοί έχουν δικαίωμα να καθυστερούν??? Στο κάτω- κάτω, ας μας ενημέρωναν νωρίτερα!!! Τί περιμένουν? το τελευταίο δευτερόλεπτο? Και όσοι φύγανε και πήγανε στον τόπο της οργανικής τους ενώ πήραν απόσπαση, τί θα κάνουν? Θα γυρίσουν με το ίδιο πλοίο- αεροπλάνο- κτελ- ταξί- γαϊδούρι- κλπ, κλπ, για να είναι στη νέα τους θέση αύριο το πρωί??? ΕΛΕΟΣ!!!

Αποσυνδεδεμένος spiromilios

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #2595 στις: Αυγούστου 31, 2010, 10:53:49 am »
Συγνωμη τι ωρα παμε αυριο κανονικα;Δεν νομιζω 8!!!

Αποσυνδεδεμένος plakelia

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #2596 στις: Αυγούστου 31, 2010, 11:00:17 am »
Δίκιο έχεις! Μήπως να το κάνουμε όλοι έτσι? Τί δηλαδή? μόνο αυτοί έχουν δικαίωμα να καθυστερούν??? Στο κάτω- κάτω, ας μας ενημέρωναν νωρίτερα!!! Τί περιμένουν? το τελευταίο δευτερόλεπτο? Και όσοι φύγανε και πήγανε στον τόπο της οργανικής τους ενώ πήραν απόσπαση, τί θα κάνουν? Θα γυρίσουν με το ίδιο πλοίο- αεροπλάνο- κτελ- ταξί- γαϊδούρι- κλπ, κλπ, για να είναι στη νέα τους θέση αύριο το πρωί??? ΕΛΕΟΣ!!!

giati ti toys noiazei aytoi plironoyn?ligi organosi na eixan (ypotithetai proson gia na doyleyeis se grafeio kai dh sto ypoyrgeio)kai ola tha itan pio eykola!"xairomai" poy toylaxiston den eimai i monadiki aidiasmeni....ego feygo stis 3.30 apo to spiti...lete na xoyn bgei mexri tote????[/b]

Αποσυνδεδεμένος chris75

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #2597 στις: Αυγούστου 31, 2010, 11:04:35 am »
Το έγγραφο εννοεί να μη σκάτε. Ότι ενώ ήταν να πάμε στην οργανική μας παρότι μπορεί να εγκριθεί η απόσπασή μας και να πρέπει να περιμένουμε να καλυφθεί πρώτα η θέση μας από αναπληρωτές για να αποδεσμευτούμε, τώρα λέει η ανακοίνωση: μην ανησυχείτε, αν έχετε πάρει απόσπαση η θέση θα καλυφθεί από αναπληρωτή που θα πάρουμε έγκαιρα. Οπότε πάτε κατευθείαν στον τόπο απόσπασής σας.Κάτι είναι κι αυτό...

Όπως τα λέει η chrysalis είναι!Μην αγχώνεστε γιατί η θέση σας θα καλυφθεί από κάποιον ή κάποια από τους 15.500 αναπληρωτές πλήρους ωραρίου που θα προσληφθούν και επομένως όσοι/όσες πάρουν απόσπαση θα μπορούν αύριο να παρουσιαστούν στην υπηρεσία απόσπασής τους, αυτό λέει το έγγραφο.

Αποσυνδεδεμένος kasmart

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #2598 στις: Αυγούστου 31, 2010, 11:05:27 am »
Kalimera paidia... dyskoli nyxta i xthesini... eutuxws den eimai apo aftous pou tha paro karavi i aeroplano, ena ktel mono alla skeftomai tin agonia kai tin talaiporia sas kai eksorgizomai. euxomai se olous na "therapeftoun" kai oso pio grigora ginetai... de nomizo na yparxei provlima an parousiastoume ligo argotera avrio alla kai pali einai prosopiki mou gnomi. synithos oi dieythintes deixnoun poly katanoisi se afta ta themata

Αποσυνδεδεμένος spiromilios

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #2599 στις: Αυγούστου 31, 2010, 11:08:16 am »
λογικα πρωτα θα βγαλουν ο.τι εχει απομεινει απο τις αποσπασεις ΑΕΙ και γραφεια και στο τελος στα σχολεια!Οποτε θα αργησουν,εκτος αν τα εχουν ετοιμα απο χθες...

Αποσυνδεδεμένος ΠΕ0404

• Έμπειρο μέλος
  • Ask Kosh
    • Προφίλ
« Απάντηση #2600 στις: Αυγούστου 31, 2010, 11:08:50 am »
Αν έχετε την άνεση στο σχολείο οργανικής σας και υπάρχει δυνατότητα να φτάσετε καποια ώρα που να σας επιτρέπει να κάνετε πρακτικό ανάληψης, ενημερώστε τους από νωρίς αύριο ή αν γίνεται και από σήμερα (μπορεί να έχετε το τηλέφωνο κάποιου συναδέλφου / να έχετε ή να βρείτε το τηλέφωνο του διευθυντή σας). Δε νομίζω ότι είναι δείγμα φυγοπονίας αυτό... Άλλωστε, μέχρι αύριο μπορεί να έχετε πάρει την απόσπαση και να μην έχετε ανάγκη την εξυπηρέτηση από κανέναν! Ασφαλώς, βέβαια, αναφέρομαι σε περιπτώσεις που τους "παίρνει" να το κάνουν λόγω σχέσεων με το σχολείο!
Εφτά ο τόκος πέντε το φτιασίδι,
σαράντα με το λάδι και το ξύδι
κι αυτός που πίστευε και καρτερούσε,
βουβός φαρμακωμένος στέκει και θωρεί
τη λευτεριά που βγαίνει στο σφυρί.

Αποσυνδεδεμένος xeniafron

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #2601 στις: Αυγούστου 31, 2010, 11:16:50 am »
all mia ekpaideytikos prostithetai sthn trela twn apospasewn... eimai 12 xroni asthn ekpaideysh, 9 xronia os monimos sthn organikh mou kai fetos TOLMISA na zhthso apospasi!!!! kai san n mhn eftanan ola ayta eimai apo aytous pou prepei na paroun karavi gai na ftasoun ston proorismo tous, me ena paidi paramasxala....oi logoi poly oikogeneiakoi- prosopikoi. an thn paro h zoi moy anatrepetai rizika: allagh steghs, metaggrafh sxoleioy gia to paidi, metakomoish... exo thn agonia twn apotelesmatwn, exo kai thn spitonoikokyra moy poy me pairnei thl kai me piezei na ths po ti tha kano giati den thelei na ths meinei to spiti ksenikiasto!!!! o,ti na nai!!!!
 pantos eida ankoinosh sto site tooy ypoyrgioy oti tha dosoyn press- comf stis 11.30 ta megala kefalia.. mhpos mexri tote na exoun vgei kai oi apospaseis gia na mhn toys litsaroun;;;;;

Αποσυνδεδεμένος xeniafron

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #2602 στις: Αυγούστου 31, 2010, 11:20:50 am »
to esos entometaksi exei "kremasei"......

Αποσυνδεδεμένος chris75

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #2603 στις: Αυγούστου 31, 2010, 11:27:46 am »
Μαλιστα.... Σήμερα κάποιοι από εμάς θα ταξιδεύουμε ως άλλα κορόιδα....

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ  ΠΑΙΔΕΙΑΣ

ΔΙΑ

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182552
  • Σύνολο θεμάτων: 19473