0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
'Αντε να διακτινιστούμε τώρα..... Συγχαρητήρια σε όσους πήραν απόσπαση και καλό κουράγιο σε όσους γυρνάνε στις οργανικές τους.... Όπως οι περισσότεροι και εγώ έμεινα απ' έξω!!
Παιδιά νομίζω πρέπει να προσλαβμανουν καποιους από εμάς για τη σωστή και γρήγορη ενημερωση, δυστυχως οι έλληνες έγιναν πολύ παρτακηδες, μόνο η πάρτη μας να είναι καλά..Παιδιά το λέω και ας εχω παέι απόσπαση , αυτό που γίνεται κάθε χρόνο την τελευταία στιγμή δείχνει ποιοι παραγματικά είμαστε!!!Αυτή η αγωνία δε ξεπληρρώνεται με τίποτα..Πόσο μάλιστα αν υπάρχουν άτομα οικογενειάρχες που δε θα παρουν τελικά απόσπαση και θα πρέπει να επιβιώσουν με τον "πακτωλό" χρημάτων που πάιρνουμε ..
ειμαι εκπαιδευτικος ειδικης κατηγοριας και νεοδιοριστη,πασχω απο μεσογειακη αναιμια.μπορει καποιος να μου πει γιατι δεν εγινε δεχτει η αιτηση αποσπασης?
Παράθεση από: tse στις Αυγούστου 31, 2010, 04:01:59 pmειμαι εκπαιδευτικος ειδικης κατηγοριας και νεοδιοριστη,πασχω απο μεσογειακη αναιμια.μπορει καποιος να μου πει γιατι δεν εγινε δεχτει η αιτηση αποσπασης?tse ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ.ΚΑΝΕ ΕΝΣΤΑΣΗ...ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΟΥΝ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΟΠΟΥ ΣΥΝΗΘΙΖΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕΤΑΓΓΙΣΕΙΣ.ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ
Παράθεση από: hazos στις Αυγούστου 31, 2010, 06:34:39 pmΠαράθεση από: tse στις Αυγούστου 31, 2010, 04:01:59 pmειμαι εκπαιδευτικος ειδικης κατηγοριας και νεοδιοριστη,πασχω απο μεσογειακη αναιμια.μπορει καποιος να μου πει γιατι δεν εγινε δεχτει η αιτηση αποσπασης?tse ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ.ΚΑΝΕ ΕΝΣΤΑΣΗ...ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΟΥΝ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΟΠΟΥ ΣΥΝΗΘΙΖΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕΤΑΓΓΙΣΕΙΣ.ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ
Συνάδελφοι, το esos ανοίγει σε σας;