0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
γεια σας!εγώ έχω πάρει απόσπαση από την Α φάση. Πήρα τηλέφωνο στο ΠΥΣΔΕ στο οποίο έχω αποσπαστεί, και τους ρώτησα πού παρουσιάζονται οι αποσπασμένοι (αφού δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμη τα σχολεία) και μου απάντησαν στη Διεύθυνση του ΠΥΣΔΕ αυτού.Τώρα μόλις είδα, ότι στο ΠΥΣΔΕ που ανήκω κανονικά με έχουν "σε διάθεση" και ότι όσοι είναι σε διάθεση θα πρέπει να παρουσιαστούν εκεί...!Τι να κάνω δεδομένου ότι τώρα είναι αργά για να τηλεφωνήσω!!!???
είναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει!είναι χειρότερο ακόμη και από τη δική μας κατάσταση που περιμένουμε για αναπλήρωση!
Η ώρα είναι πλέον 9!Έχει νόημα ακόμη να περιμένουμε τέτοια ώρα κάτι;!Όσοι δεν μάθαμε κάτι δεν νομίζω ότι μπορούμε να κάνουμε τίποτε άλλο από το να πάμε αύριο στις οργανικές μας ή όπου αλλού είμασταν. Αυτήν την ώρα θυμήθηκα τις δηλώσεις πριν λίγο καιρό της Διαμαντοπούλου, ότι 1 Σεπτεμβρίου όλοι οι καθηγητές θα ξέρουν που θα υπηρετήσουν την χρονιά αυτή!Μία ακόμη δέσμευση που πήγε....περίπατο!!
πήρα τηλ στο γνωστό τηλ και μου είπαν ότι είμαι στην λίστα!καλή επιτυχία σε όλους!