0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: orchid στις Σεπτεμβρίου 06, 2010, 11:40:53 amΚαλημέρα! Οι αποσπασμένοι από ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΔΕ έχετε τοποθετηθεί σε σχολεία; Κανείς από
Καλημέρα! Οι αποσπασμένοι από ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΔΕ έχετε τοποθετηθεί σε σχολεία; Κανείς από
Αναλόγως με το μέσον που έχεις. Το δεν έχω να σβηστεί από το φόρουμ παρακαλώ. Όλοι όσοι πήραν κάτι έχουν.
Ελπίζω να μην είμαι τελείως εκτός θέματος. Θελω να ρωτήσω κάτι... Ποιοι προηγούνται στις τοποθετήσεις; Αυτοι που θέλουν αποσπαση εντός ΠΥΣΠΕ ή αυτοί που είναι στη διαθεση (κι ας εχουν λιγότερα μόρια);;;;
Παράθεση από: martha8 στις Σεπτεμβρίου 06, 2010, 11:32:47 pmΕλπίζω να μην είμαι τελείως εκτός θέματος. Θελω να ρωτήσω κάτι... Ποιοι προηγούνται στις τοποθετήσεις; Αυτοι που θέλουν αποσπαση εντός ΠΥΣΠΕ ή αυτοί που είναι στη διαθεση (κι ας εχουν λιγότερα μόρια);;;; Οι υπεράριθμοι και όσοι είναι στη διάθεση προηγούνται.Οι αποσπάσεις έπονται (είτε εντός είτε από άλλο ΠΥΣΠΕ).
Petzi, έκανες ένσταση; Στην Α Αθηνών έστειλαν μαζικά κόσμο στην πρωτοβάθμια χωρίς να το έχουν δηλώσει και έκαναν όλοι ένσταση, ένας από τους αιρετούς είπε ότι οι αιρετοί θα στηρίξουν τις ενστάσεις όλων των συναδέλφων...δεν ξέρω αν θα βγει κάτι, αλλά τουλάχιστον κάνε την ένσταση...
εμείς οι νεοδιόριστοι... οι σύζυγοι ενστόλων που περιμένουμε συνυπηρέτηση... εσύ νεοδιόριστη είσαι ή έχεις κάνει αίτηση επανεξέτασης;