0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Κι αυτό απαράδεκτο το θεωρώ, γιατί πρώτον θα δουλεύουμε με διαφορετικό καθεστώς και δεύτερον όταν υποβάλαμε αιτήσεις κανείς δεν ανέφερε ότι ενδέχεται να εργαστούμε με το ωράριο της πρωτοβάθμιας.
Ευχαριστώ πολύ συνάδελφε για την άμεση απάντηση.Καλά πιο πριν δεν γίνεται να το μάθουμε; Μυστικό του κράτους είναι; Ποιά υπηρεσία είναι υπεύθυνη γι αυτό; Μάλλον προσωπικά ούτε τότε θα το μάθω, μιας κι ως νεοδιόριστη δεν έχω δικαίωμα μετάθεσης. Αίτηση για...ενημέρωση μορίων δεν προβλέπεται;
Ας μας απαντήσει κάποιος συνάδελφος που γνωρίζει αν εξακολουθεί να ισχύει ακόμη ότι ίσχυε πριν. Γιατί διαφοετικά θα μπορούν να σε τιμωρήσουν με στέρηση μορίων που δικαιούσαι...
εννοειται οτι στην πρωτοβαθμια δουλευεις με το ωραριο της πρωτοβαθμιας
Παράθεση από: marylou στις Σεπτεμβρίου 14, 2010, 07:49:46 pmεννοειται οτι στην πρωτοβαθμια δουλευεις με το ωραριο της πρωτοβαθμιαςΤίποτα δεν εννοείται εφόσον υπάρχουν συνάδελφοι που διατέθηκαν στην πρωτοβάθμια με το έτσι θέλω.
Μην ανησυχείς... σίγουρα θα παίρνεις τα μόρια της Γ περιοχής γιατί πας στην Α περιοχή "για ανάγκες υπηρεσίας" και "χωρίς αίτησή σου" (ΠΔ 50/96 όπως τροποποιήθηκε και ισχύει, Ν.3848/2010).
Παράθεση από: Υπατία στις Σεπτεμβρίου 14, 2010, 06:22:05 pmΕυχαριστώ πολύ συνάδελφε για την άμεση απάντηση.Καλά πιο πριν δεν γίνεται να το μάθουμε; Μυστικό του κράτους είναι; Ποιά υπηρεσία είναι υπεύθυνη γι αυτό; Μάλλον προσωπικά ούτε τότε θα το μάθω, μιας κι ως νεοδιόριστη δεν έχω δικαίωμα μετάθεσης. Αίτηση για...ενημέρωση μορίων δεν προβλέπεται; Θα κάνεις όμως αίτηση για οριστική τοποθέτηση που είναι πανομοιότυπη. Δεν υπάρχει βάση δεδομένων με τα μόρια των ΟΛΩΝ εκπαιδευτικών. Π.χ. την περασμένη χρονιά που ήμουν σε γραφείο εκπαίδευσης, ήρθε εκπαιδευτικός και έκανε αίτηση για μετάθεση μετά από 16 χρόνια υπηρεσίας στην περιοχή του. Έπρεπε να βρεθούν (είτε από το φάκελό του είτε τα είχε στην κατοχή του) ότι έγγραφα υπήρχαν, από τοποθετήσεις, αποσπάσεις, διαθέσεις (ολικές ή για συμπλήρωση ωραρίου) μαζί με τις αντίστοιχες πράξεις ανάληψης για να περαστούν τα μόριά του στο σύστημα.Στη διαδικασία αυτή έρχονται στην επιφάνεια διάφορα λάθη κατά τη σύνταξη των εγγράφων με αποτέλεσμα να μην συμφωνούν τα μόρια που προκύπτουν με αυτά που είχε στο μυαλό του ο ενδιαφερόμενος. π.χ. η εξίσωση "ο εκπαιδευτικός που τοποθετήθηκε σε σχολείο με Χ μόρια διατίθεται και Υ μέρες (ΜΕ ή ΧΩΡΙΣ αίτησή του) σε σχολείο με Ζ μόρια (μεγαλύτερα ή μικρότερα του Χ)΄" έχει 5 παραμέτρους και χρειάζεται πολλή προσοχή στον υπολογισμό - κι αυτά για μία χρονιά!!!Στην υποθετική περίπτωση που το υπουργείο στο μέλλον υιοθετούσε κάποιο άλλο πληροφοριακό σύστημα στο οποίο δεν μπορεί να μεταπέσει η ήδη υπάρχουσα βάση δεδομένων, θα χρειαζόταν να κάναμε όλοι μας την παραπάνω διαδικασία από την αρχή, μια και τα μόρια δεν βρίσκονται κάπου αρχειοθετημένα!
παρουσιάστηκα στο δημοτικό σήμερα και ούτε το γραφείο ήξερε στα σίγουρα αν θα πάμε με το ωράριο της δευτεροβάθμιας αλλά είπαν ότι λογικά κάτι τέτοιο θα γίνει ! Το θέμα είναι , τι γίνεται με τα 800 ? Θα πρέπει υποχρεωτικά να ήμαστε από τις 8 μέχρι τις 2 ? Και ζήτησα απόσπαση για να μη χάνω την ώρα μου σε δρομολόγια !!!!
Παράθεση από: Υπατία στις Σεπτεμβρίου 14, 2010, 03:23:39 pmΑς μας απαντήσει κάποιος συνάδελφος που γνωρίζει αν εξακολουθεί να ισχύει ακόμη ότι ίσχυε πριν. Γιατί διαφοετικά θα μπορούν να σε τιμωρήσουν με στέρηση μορίων που δικαιούσαι...Μην ανησυχείς... σίγουρα θα παίρνεις τα μόρια της Γ περιοχής γιατί πας στην Α περιοχή "για ανάγκες υπηρεσίας" και "χωρίς αίτησή σου" (ΠΔ 50/96 όπως τροποποιήθηκε και ισχύει, Ν.3848/2010).