0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: vaios στις Ιουνίου 23, 2008, 03:00:45 pmΠαράθεση από: vasilis1 στις Ιουνίου 23, 2008, 02:44:48 pmΕχουν βγει,εγω εμαθα για τον εαυτό μου αλλά είναι δύσκολη η επικοινωνία.Μεχρι αυριο θα δημοσιευτουν επίσημαΆλλη μια απόδειξη ότι ζούμε σε μια χώρα προνομιούχων και μη προνομιούχωνΝα σου πω κάτι:Αυτα τα περι προνομιουχων και τα σχόλια τύπου Μάρθας
Παράθεση από: vasilis1 στις Ιουνίου 23, 2008, 02:44:48 pmΕχουν βγει,εγω εμαθα για τον εαυτό μου αλλά είναι δύσκολη η επικοινωνία.Μεχρι αυριο θα δημοσιευτουν επίσημαΆλλη μια απόδειξη ότι ζούμε σε μια χώρα προνομιούχων και μη προνομιούχων
Εχουν βγει,εγω εμαθα για τον εαυτό μου αλλά είναι δύσκολη η επικοινωνία.Μεχρι αυριο θα δημοσιευτουν επίσημα
Συνάδελφοι, μήπως γνωρίζετε;:Πήρα απόσπαση, αλλά φέτος πήρα και οργανική σε άλλο μέρος από αυτό που τώρα υπηρετώ. Μήπως ξέρετε αν στις 30 θα πρέπει να παρουσιαστώ στο μέρος που πήρα την οργανική ή την απόσπαση; Ρώτησα στα αντίστοιχα ΠΥΣΔΕ και περιμένουν ενημέρωση από το Υπουργείο... Συνήθως τι γίνεται;
elf, για την πρώτη σου ερώτηση μπορείς να καταθέσεις ένσταση μέχρι κάποια προθεσμία που πρέπει να ρωτήσεις στο γραφείο για να μάθεις. Επίσης απ' όσο ξέρω υπάρχουν συνήθως εκτός από ενστάσεις και δεύτερες συμπληρωματικές αιτήσεις που μπορείς να κάνεις. Και πάλι πρέπει να ρωτήσεις για τις ημ/νίες.Για τη διάθεση ΠΥΣΔΕ δυστυχώς δεν ξέρω τι γίνεται τότε. Ίσως πας σε γραφείο αλλά μόνο για τη σχολική χρονιά και διατηρείς τις άδειές σου. Καλύτερα όμως να το απαντήσει άλλος που γνωρίζει.