0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: giotamike στις Απριλίου 05, 2008, 12:29:07 amMα είναι αυτονόητο ο Υπουργός να μιλάει για αδιαφανείς και νόμιμες, συνταγματικά κατοχυρομένες διαδικασίες. Μα αυτό ακριβώς είναι το θέμα.Αφού είναι αυτονόητο , γιατί το αναφέρει; Μήπως για να αποστασιοποιηθεί από μη διαφανείς διαδικασίες του παρελθόντος;
Mα είναι αυτονόητο ο Υπουργός να μιλάει για αδιαφανείς και νόμιμες, συνταγματικά κατοχυρομένες διαδικασίες.
Ποιός μπορεί να ξέρει τι λένε οι πολιτικοί. Αλλα λένε, αλλά εννοούν και άλλα γίνονται στο τέλος.
και είναι μεγάλης ηλικίας στο εκπαιδευτικό σύστημα.[/i]/quote]μηπως αυτο σημαινει οτι θα μοριοδοτηθει με καποιον τροπο ο χρονος κτησης πτυχιου;;;
καλά τις τελευταίες μέρες έχω ακούσεις τα πάντα....+ δεν γίνεται ρύθμιση+ ρύθμιση για 24 μήνες+ ρύθμιση για 30 μήνες+ ρύθμιση για προϋπηρεσία άλλα και επιτυχώντες του ΑΣΕΠ+ ρύθμιση με μοριοδότηση χρόνου κτήσης πτυχίου (σύμφωνα με αυτό που είπε ο υπουργός έχεις δίκιο rozy4)τι άλλο θα δούμε.....τι μας περιμένει....
Παράθεση από: rozy4 στις Απριλίου 05, 2008, 07:07:11 pmκαι είναι μεγάλης ηλικίας στο εκπαιδευτικό σύστημα.[/i]/quote]μηπως αυτο σημαινει οτι θα μοριοδοτηθει με καποιον τροπο ο χρονος κτησης πτυχιου;;;Όχι, δεν πιστεύω ότι θα μοριοδοτηθεί ο χρόνος κτήσης πτυχίου.Παράθεση από: tempo στις Απριλίου 05, 2008, 07:11:10 pmκαλά τις τελευταίες μέρες έχω ακούσεις τα πάντα....+ δεν γίνεται ρύθμιση+ ρύθμιση για 24 μήνες+ ρύθμιση για 30 μήνες+ ρύθμιση για προϋπηρεσία άλλα και επιτυχώντες του ΑΣΕΠ+ ρύθμιση με μοριοδότηση χρόνου κτήσης πτυχίου (σύμφωνα με αυτό που είπε ο υπουργός έχεις δίκιο rozy4)τι άλλο θα δούμε.....τι μας περιμένει....Το τμήμα με έντονη γραφή είναι το μόνο που έχω ακούσει από τον ίδιο τον υπουργό.
Δεν έχω καμία πληροφόρηση. Αν κινηθεί στα πλαίσια της πρόσφατης εγκυκλίου της Εκκλησιαστικής Εκπαίδευσης, θα έχει μοριοδότηση και από τα δύο (ΑΣΕΠ-Προυπηρεσία).Μάλλον είναι καλύτερα να κάνουμε υπομονή.!
το έχει πει κάπου τόσο καθαρά? εννοώ ότι για να διοριστεί κάποιος απο τον Ενιαίο Πίνακα Διορισμών θα μετράει η σειρά κατάταξης του με βάση την προϋπηρεσία άλλα θα πρέπει ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ να είναι και 1 φορά τουλάχιστον επιτυχών σε κάποιον διαγωνισμό του ΑΣΕΠ
Παράθεση από: msa στις Απριλίου 04, 2008, 10:15:35 pmΓια κοιτάξτε αυτό, απο esos: Μονιμοποιούνται οι αναπληρωτές με πολυετή προϋπηρεσία..http://www.esos.gr/news/49/anaplirotes-4-4-2008.htmΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Κύριε Υπουργέ είπατε χθες στο
Για κοιτάξτε αυτό, απο esos: Μονιμοποιούνται οι αναπληρωτές με πολυετή προϋπηρεσία..http://www.esos.gr/news/49/anaplirotes-4-4-2008.htm
Εγώ δεν έχω πληροφορίες, αλλά προφανώς δεν το είπε τυχαία ο Στυλιανίδης αυτό με το Σύνταγμα και τη νομολογία. Είναι και νομικός (συνταγματολόγος, νομίζω), οπότε ξέρει τι παίζεται με τα δικαστήρια.