0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: leti77 στις Απριλίου 11, 2008, 11:33:43 pmΜηπως εχουμε καποια εγκυρη πληροφορια για το ποτε θα ισχυσει η πολυαναμενομενη αυτη ρυθμιση??Θα ισχυσει απο φετος ή απο του χρονου???από ποτέ
Μηπως εχουμε καποια εγκυρη πληροφορια για το ποτε θα ισχυσει η πολυαναμενομενη αυτη ρυθμιση??Θα ισχυσει απο φετος ή απο του χρονου???
όχι φίλε δεν φέρνει γκρίνια η αδιοριστία.μέγα λάθος.όταν εκλείψει κάποια στιγμή από αυτή τη χώρα η μεγάλη μας πάθηση του να περιορίζεται η όραση μας περιμετρικά του ευατού μας και μόνο, τότε θα σταματήσει η γκρίνια.μήπως νομίζεις ότι αν διοριστεί κάποιος που έχει την πάθηση που περιέγραψα θα ηρεμήσει?όχι βέβαια απλά θα μολύνει και τα παιδιά τα οποία υποτίθεται ότι θα διδάσκει και η αλυσίδα θα συνεχίζεται
Διορίστηκαμε με διαφορά ενός χρόνου με συνάδερφο που το μόνο που έκανε ήταν γραματειακή υποστήριξη στη Σιβιτανίδειο(στα χαρτιά βέβαια αναπληρώτρια) χωρίς να δώσει ποτέ ΑΣΕΠ ένώ εγώ΄είχα πεθάνει στο διάβασμα.
Φίλη pe06 δεν έχει σημασία του τι είναι ο καθένας(μόνιμος,αναπληρωτής κτλ.).Εγώ προσωπικά είμαι μόνιμη, αλλα θεωρώ πληγή για το εκπαιδευτικό σύστημα όλους αυτους τους πίνακες και είδικά τα εκάστοτε 16μηνα 30μηνα κτλ που καταστρατηγουν το 60-40 και έτσι μειώνονται οι ευκαιρίες για διορισμό και οι θέσεις για αυτους που θέλουν να διαγωνιστουν μέσω ΑΣΕΠ με μοναδικό προσον τις γνώσεις τους.Διορίστηκαμε με διαφορά ενός χρόνου με συνάδερφο που το μόνο που έκανε ήταν γραματειακή υποστήριξη στη Σιβιτανίδειο(στα χαρτιά βέβαια αναπληρώτρια) χωρίς να δώσει ποτέ ΑΣΕΠ ένώ εγώ΄είχα πεθάνει στο διάβασμα.Ισως βέβαια τέτοιες περιπτώσεις πεισμωσαν και πεισμώνουν τους υπόλοιπους περισσότερο.Εντάξει για αυτους που μάζεψαν μόρια από ΑΣΕΠ και πήγαν αναπληρωτές.Ολα τα υπόλοιπα είναι καρκίνωμα στο σύστημα διορισμών.Για μένα μια επιτυχία τουλάχιστον στον ΑΣΕΠ πρέπει να μπει ως προυπόθεση.
αν ο υπουργός φέρει ρύθμιση που δεν παραβαίνει τους ισχύοντες νόμους τότε και εγώ συμφωνώ απόλυτα.ρύθμιση με έξτρα διορισμούς πλέον του 40 τοις εκατό δεν επιτρέπεται (δικαστική απόφαση που αναμένεται),χωρίς να ικανοποιείται η αναλογία 60-40.ξεχάστε τους έξτρα διορισμούς μόνο για αναπληρωτές.έξτρα διορισμοί για αναπληρωτές σημαίνει έξτρα και για ασεπίτες.και ειλικρινά δεν καταλαβαίνω τι πρόβλημα έχουν οι αναπληρωτές και θέλουν να διορισθούν μόνο αυτοί έξτρα και όχι και ασεπίτες έξτρα.κανείς δεν απαντάει σε αυτή μου την απορία
Για να απαντήσω στην ερώτηση του φίλου geochem, δεν νομίζω ότι κανείς αναπληρωτής έχει πρόβλημα με το να διοριστουν σε πιθανή ρύθμιση και οι Ασεπίτες (δεν μου αρέσει καθόλου αυτή η έκφραση, anyway). Πρόβλημα έχουν αν μπει ως απαραίτητη προυπόθεση για να διοριστεί κάποιος, η επιτυχία στον ΑΣΕΠ, ανεξάρτητα από την μεγάλη προυπηρεσία. Αυτό είναι που δεν θέλουν (ούτε και εγώ)