0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Η αίτηση είναι μία κα δεν υπάρχει κουτάκι επιλογής ούτε ερώτηση για επιλογή τρόπου διορισμού. Ο υπάλληλος κοιτάζει αν ο αιτών πληρεί τις προϋποθέσεις για 40% και αν ναι διορίζεται και δεν τον ενδιαφέρει ότι τ άτομο είναι διοριστέος και με ασεπ. έτσι προκύπτουν κάθε φορά οι συμπληρωματικοί διορισμοί μέσω ασεπ.
Σημαίνει επιλογή διορισμού. Vikoulaki εμείς οι νηπιαγωγοί πάντως είχαμε κάνει δύο αιτήσεις, γιατί τα αποτελέσματα μας όντως είχαν αργήσει να ανακοινωθούν.
Παράθεση από: AnnaO στις Μαΐου 18, 2008, 04:20:41 pmΣημαίνει επιλογή διορισμού. Vikoulaki εμείς οι νηπιαγωγοί πάντως είχαμε κάνει δύο αιτήσεις, γιατί τα αποτελέσματα μας όντως είχαν αργήσει να ανακοινωθούν.Κάνατε την ίδια αίτηση 2 φορές. Εσύ διορίστηκες με κάποιο από τα δύο συστήματα;
Μία απορία συνάδελφε.Δηλαδή στην επιλογή που υπάρχει στην αίτηση - Επιθυμώ να διοριστώ με 40μηνο ή 24μηνο-, κάποιος που έχει και τα δύο θα τα τσεκάρει και τα δύο ή θα πρέπει να επιλέξουμε ένα από τα δύο;
Καλησπέρα σε όλους ! Επειδή έχω και εγώ καταμπερδευτεί με τη νέα ρύθμιση του 24μηνου, θα ήθελα να ρωτήσω το εξής:εαν κάποιος είναι επιτυχών σε κάποιο ΑΣΕΠ,αλλά δεν έχει συμπληρώσει 24 μήνες προϋπηρεσίας ακόμη, θα βάλει τικ στο ανάλογο κουτάκι ή όχι;Όποιος ξέρει παρακαλώ ας απαντήσει.
Σαφώς και θα τσέκάρει και τα δύο. Αν στη σειρά του 40μήνου πιάσει την επιλογή που έχει θα διοριστεί, κατά προτεραιότητα έναντι του 24μήνου.
Μίλησα με μια συνάδελφό μου που δουλεύει στο υπουργείο παιδείας και μου είπε ότι στο 24μηνο δεν θα διορίζονται όλοι αλλά και εκεί θα παίρνει ένα συγκεκριμένο ποσοστό το οποίο ακόμη δεν έχει καθοριστεί.(Γι'αυτό στην εγκύκλιο αναφέρει σύμφωνα με τις ανάγκες της υπηρεσίας).